Rektörden gaziye ziyaret!

Üniversitemiz Rektörü Can, Afrin Gazisi Buğrahan Yılmaz’a ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti Gerçekleştirdi.

Rektörden gaziye ziyaret!

Rektörden gaziye ziyaret!

Üniversitemiz Rektörü Can, Afrin Gazisi Buğrahan Yılmaz’a ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti Gerçekleştirdi.

03 Temmuz 2019 Çarşamba 16:48

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İdlib’te yapılan saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Buğrahan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Afrin operasyonunda İdlib’te gözlem kulesine yapılan saldırı sonucu 1 askerimizin şehit olduğu ve 3 askerimizin de yaralandığı saldırıda yaralanan ve tedavisi KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde devam eden 25 yaşındaki Kahramanmaraşlı Uzman Çavuş Buğrahan Yılmaz’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Rektör Can, kahraman Gazimizin sağlık durumuna ilişkin servis doktorları ve hastane yöneticilerinden bilgi aldı.

Gazi Buğrahan Yılmaz’ın ailesi ve yakınlarıyla görüşerek geçmiş olsun dileklerini sunan Rektör Can, yapılan saldırıda şehit olan askerimizin ailesine ve milletimize başsağlığı, yaralanan askerlerimize ise acil şifalar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326