Sanko Üniversite Hastanesinden 10 Kasım Mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sanko Üniversite Hastanesinden 10 Kasım Mesajı

Sanko Üniversite Hastanesinden 10 Kasım Mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

07 Kasım 2021 Pazar 12:54

Prof. Dr. Dağlı, Büyük Önderin ilkeleri, zaferleri ve kurduğu Cumhuriyetle sadece Türk Milleti’nin değil, bağımsızlık için mücadele eden tüm vatan sevdalılarının gönlünde sonsuza dek yaşayacağını kaydetti.

“Büyük Atatürk’ün ‘Bizim milletimiz vatanı için hürriyeti ve egemenliği için fedakar bir halktır’ şeklinde ifade ettiği Türk Milleti’nin gerek vatan sevdası, gerek kendini adamışlığı, gerekse bağımsızlık için verdiği mücadeleyle en büyük örneği yine kendisi olmuştur” diyen Prof. Dr. Dağlı, mesajını şöyle sürdürdü:

“Kendini milletinden ayrı düşünmeyen, çocukla çocuk, gençle genç, yaşlıyla yaşlı olan, kadınıyla erkeğiyle bu milleti bir bütün gören ve ay yıldızlı bayrağımız altında insanca yaşama onurunu bizlere armağan eden Büyük Komutan için söyleyecek sözlerin yetersizliğini bir kez daha derinden hissediyoruz.

Ne mutlu bizlere ki böylesine emsalsiz bir lidere sahip olduk. O’nun aydınlattığı bilim yolunda yürüyebilmek ve her karış toprağı için kendini siper eden büyük kahramanların fedakarca mücadeleleriyle dolu bu vatana sahip çıkmak hepimizin en kutsal görevidir.

SANKO Üniversitesi çatısı altında yöneticisinden, akademik ve idari personeline, öğrencisine kadar bu kutsal emaneti sonsuza dek yaşatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizlere bugünleri armağan eden, yarınlarımıza umutla bakmamızı sağlayan Büyük Önder başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ DR. KİLECİ:

-“BÜYÜK ÖNDERİMİZİ UNUTMAMAK FİKİRLERİNİ, İLKE VE İNKILAPLARINI YAŞATMAKLA MÜMKÜNDÜR”

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmamak fikirlerini, ilke ve inkılaplarını yaşatmakla mümkündür” dedi.

Dr. Kileci, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Mustafa Kemal Atatürk, milleti ve silah arkadaşları ile birlikte en zor şartlarda verdiği destansı mücadeleyle, tüm dünyanın takdirini kazanmış büyük bir liderdir” diyen Dr. Kileci, mesajını şöyle sürdürdü:

“Aramızdan ayrılışından 83 yıl sonra bile, dünyada birçok lider, düşünür, bilim insanı Büyük Atatürk’ün ilkelerini benimseyip, fikirlerine saygı göstererek örnek alıyor. Böylesine büyük bir lidere sahip olmak, Türk Milleti olarak bizlere gurur verirken, sorumluluklarımızı da artıyor.

Savaş meydanlarındakini mücadelesini, sanayi, eğitim, bilim, kültür, sanat alanlarında yaşamı boyunca sürdüren Büyük Önder’imiz, milletimizin refahı, birlik ve beraberliği kadar çağdaş uygarlık seviyesinde ulaşması için her türlü fedakarlığı da göstermiştir. Ona layık evlatlar olarak, ‘Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak’.

Büyük Atamızın ebediyete intikalinin 83’üncü yılında aydınlattığı yolda hiç durmadan yürüyeceğimize bir kez daha ant içiyor, saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326