Sayın Cumhurbaşkanım Cumartesi Maraşımıza Geliyor

Sayın Cumhurbaşkanım Cumartesi Maraşımıza Geliyor, şimdiden hoş geldiniz diyorum.

Sayın Cumhurbaşkanım Cumartesi Maraşımıza Geliyor

Sayın Cumhurbaşkanım Cumartesi Maraşımıza Geliyor

Sayın Cumhurbaşkanım Cumartesi Maraşımıza Geliyor, şimdiden hoş geldiniz diyorum.

29 Temmuz 2021 Perşembe 10:44

1- Cumhurbaşkanım Maraşımızın arsan kavşağı bir yılı geçti, en işlek kavşağımız çile kavşağı oldu daha yarısı yapılmadı, talimat veriniz bitsin artık.

2- Maraşımıza artık hes istemiyoruz. 70, e yakın( işletmede olan+inşaatı devam eden+proje aşamasında olan) hes vardır. Bu hesler maraşımıza yatırım görünüyor, fakat buraya bir faydası olmadı, 1. Sınıf araziler su altında kaldı, ulaşım mesafeleri uzadı, üretilen elektrik paraları başka bankalara yatıyor, maraşımızın ekonomisini küçültüyor.

3- Maraşımız Türkiyenin 17. Büyük şehri, 11. Arazisi olan yerleşim alanıdır. Her yere yapılan şehir hastanesi istiyoruz. Uçakların inip kalktığı hava alanı istiyoruz. Hızlı tren istiyoruz.

Hafif raylı ulaşım istiyoruz. Maraşta trafik çok yoğun alt-üst geçit istiyoruz. Tomsuklu organize sanayii istiyoruz.

3 yıl geçti istiklal üniversitesinin adı var, yerleşkesini ve faliyetinin artırılmasını istiyoruz. Kuzey çevre yolunun(derdement dede- dulkadiroğlu belediyesi arası kaldı) bitirilmesini istiyoruz, güney cevre yolunun yapılmasını istiyoruz. Her yere yapılan büyük stad istiyoruz, germenica mozaiklerinin turizme açılmasını istiyoruz,

Maraş 1. derece deprem bölgesi, binaların yarısı eski kentsel dönüşüm istiyoruz, maraşımız tatlı su zengini ve çok baraj var, ucuz içme suyu istiyoruz. Ilıca, andırın,çerit, bertiz yollarının yapılmasını istiyoruz. Fırnız, döngel, aksu gözü, karagöl maraşımızın bir çok doğal güzellikleri var düzenlenmesini istiyoruz.

Kısaca Maraşımıza yapılan yatırımların yarısı baraj ve isale hatları üzerine, bunların maraşımıza bir katkısı yok zararı var. Yukarıda yazdığım hizmetleri bekliyoruz.

Başka şehirlerde ne varsa onları istiyoruz. Saygılarımla.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326