Şehitler dualarla anıldı!

Kahramanmaraş'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Şehitler dualarla anıldı!

Şehitler dualarla anıldı!

Kahramanmaraş'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

18 Mart 2018 Pazar 14:45

Kahramanmaraş'ta Şeyhadil Mezarlığı'ndaki törende, Vali Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Albay Adnan Köşker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından Şehitlik Anıtı'na çelenk konuldu. 

Şehitlik özel defterine yazdıklarını okuyan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, "Çanakkale Zaferi Türk milletinin imkansızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst düzeyde ortaya koyduğu eşsiz bir destandır. Çanakkale savaşı vatanımızın bağımsızlığını korumak için ecdadımızın tarihin akışını değiştirdiği bir zaferdir. Bugün de Kahraman Mehmetçiklerimiz aynı ruhla Afrin'de ve vatanın dört bir yanında canı pahasına mücadeleye devam etmektedir. Tüm terör örgütleri ve şer odaklarına karşı kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Bu uğurdaki şehitlerimizin kutsal emanetlerine ve gazilerimizi hizmet etmek milli bir görev, aynı zamanda büyük bir gurur ve vefa borcudur." ifadelerini kullandı 

Vali Özkan ve protokol üyeleri, şehit kabirlerini de ziyaret ederek, karanfil bıraktı. 

Etkinlikler kapsamında, Kahramanmaraş Valiliği tarafından özel bir tesiste düzenlenen yemekte, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326