Seyfi Moroğlu; “15 Temmuz gecesi Türk milleti silahtan, toptan, tüfekten korkmamıştır”

Kahramanmaraş’ta 30 yıldır hizmet veren Aksu Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Moroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle açıklama yaptı.

Seyfi Moroğlu; “15 Temmuz gecesi Türk milleti silahtan, toptan, tüfekten korkmamıştır”

Seyfi Moroğlu; “15 Temmuz gecesi Türk milleti silahtan, toptan, tüfekten korkmamıştır”

Kahramanmaraş’ta 30 yıldır hizmet veren Aksu Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Moroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle açıklama yaptı.

13 Temmuz 2018 Cuma 19:57

15 Temmuz’da, Türk milletinin demokrasisine, bayrağına ve vatanına sahip çıktığını anımsatan Seyfi Moroğlu;   

“15 Temmuz gecesi televizyondaki Haberlere İnanamadık. Şanlı Türk ordusunun içine sızmış, ordumuzu kötü emelleri ile Kirletmeye çalışan, hainlikten gözleri dönmüş bir grup, vatanımıza, ülkemize, meclisimize darbe yapmaya kalkıştı. 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti Devleti için adeta kanlı bir tarihi olaydır. Bu gün Türk milletinin büyük kayıplar vermesine neden olurken, aynı zamanda Türk milletin de derin yaralarda açmıştır. İşte bugün Türk milleti bir kere daha demokrasi destanı yazmıştır. Asil Türk milleti damarlarında akan Asil kanın gücüyle devasa tankların üzerine gözlerini karartıp o gün yürümüştür. 15 Temmuz darbe girişiminde Türk milleti vatana ve millete olan bağlılığını bir kere daha göstermiştir. Tarih tekerrür etmiştir. Vatan hainleri büyük bir zaferle bertaraf edilmiştir.

Yine Türk milleti değil miydi Çanakkale'de, Sarıkamış'ta ve Anadolu'nun dört bir yanında düşmanı ile dişe diş mücadele eden? 15 Temmuz'da da ülkemizin dört bir yanından Şehit verildi, ancak Türk milletinin tek bir kılavuzu vardı; Vatan, uğrunda ölen varsa vatandır. Çok kan aktı,  nice ana kuzuları şehit oldu, neredeyse askerimiz ile polisimiz düşman oldu.” diye konuştu.

Milletin kararlı duruşu sayesinde hainlerin darbe hayallerinin suya düştüğünü anlatan Moroğlu şunalrı kaydetti;

“Bir öldüğünde bin Doğan Türk milleti ölmedi daha, bir kez daha kanıtladı gücünü, Asil Türk Milleti Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğinin sözünü bir kez daha verdi.

Atatürk'ün kurduğu T.B.M. Meclisi'ne bombalar yağdırıldı. Tanklar Vatandaşlarımızın üzerine sürüldü, yapılabilecek en büyük hainlikler yapılmakta geri kalmadı. Ancak, Çanakkale’de vatanını savunan ecdadımızın kanını taşıyan Türk milleti hesaba katılmamıştı. Korkarak evlerinden çıkmayacağı beklenen halkımız akın akın sokağa döküldü, ölüme koştular, adeta tankların, tüfeklerin, bomba atan uçakların altında bedenleri ile siper oldular. Böyle bir inancı, böyle kutsal bir amacı kimse yenemez. Hainlerin darbe hayalleri suya düşerken, cennetteki melekler 15 Temmuz Şehitlerini karşıladılar.

15 Temmuz gecesi Türk milleti silahtan, toptan, tüfekten korkmamıştır. Kendi canını Ortaya koymuş ve vatanına geleceğine sahip çıkmıştır. Bu ülke için kötü şeyler düşünenlere hiç acımadan cevabını sert bir şekilde vermiştir. 15 Temmuz gecesi, bu vatan için canını seve seve feda eden, Aziz şehitlerimizi Saygıyla anıyoruz Allah onlardan razı olsun Mekânları cennet olsun. Demokrasi şehitlerimiz, tarihin şeref sayfalarına adını yazdırarak ölümsüzleştiler. İnşallah bu millet böyle bir tehlikeyi bir daha yaşamaz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326