Sıra oraya geldi

Dulkadiroğlu Belediyesi, modern hizmetin kalitesini arttırmak amacıyla sürdürdüğü semt pazarları modernleştirme, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Sıra oraya geldi

Sıra oraya geldi

Dulkadiroğlu Belediyesi, modern hizmetin kalitesini arttırmak amacıyla sürdürdüğü semt pazarları modernleştirme, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

27 Temmuz 2017 Perşembe 14:50

Dulkadiroğlu Belediyesi, Emniyet müdürlüğünün eski karakol olarak kullandığı yapıyı yıkmasının ardından orada kapalı semt pazarı yapılacağını bildirdi. Doğukent modern Pazar yerinde olduğu gibi Divanlı’ya da yapılacak olan pazarın kentin sosyal aktivitelerini yapabileceği bir Pazar olacağı bildirildi.

Yeni yapılan Pazar yeriyle ilgili açıklamada bulunan Başkan Okay,  Dulkadiroğlu ilçesinin eski tarihinin yeniden canlanması gerektiğini anımsatarak Çarşamba Pazarı’nın da bunlardan biri olduğunu belirtti. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay konuşmasını şu şekilde sürdü, "İlçemizi hem tarihi hem de modern anlamda değiştireceğimizi ve dönüştüreceğimizi söylemiştik. Bu kapsamda bir çok çalışmaya imza attık. Semt pazarlarımızı modern ve kapalı hale getirmekte bu çalışmalarımızın bir parçasıdır. Şuanda Doğukent mahallemizdeki pazar yerimiz bitme aşamasına geldi. Çok amaçlı kullanılacak olan bu pazar yerlerimize yönelik çalışmalarımız devam edecek. Şuanda ekiplerimiz Çarşamba pazarı için çalışma yapıyorlar. Eski karakol olarak kullanılan yapıyı yıktık. Bu yapının yerine bölgede bulunan Çarşamba pazarını taşıyacağız. Bu pazar yerimiz bölgeye hitap edecek şekilde dizayn ediliyor. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Divanlı Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, yeni yapılan Pazar yeri  için Başkan Okay’a teşekkürlerini sundu. Divanlı Mahallesi sakinleri yeni yapılan Pazar yerinden memnun olduklarını dile getirdiler.

Son Güncelleme: 27.07.2017 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326