Türkoğlu Cezaevi Kompleksi Açılışa Hazırlanıyor

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, cezaevi kompleksinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

Türkoğlu Cezaevi Kompleksi Açılışa Hazırlanıyor

Türkoğlu Cezaevi Kompleksi Açılışa Hazırlanıyor

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, cezaevi kompleksinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 15:07

Yaptığı inceleme sonunda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “AK Parti iktidarı ile beraber ilçemiz yatırımlara devam ediyor. Şuanda cezaevi kompleksini şantiye Şefimizle beraber gezdik. Tabi burada ceza evinin olması bizleri sevindirmiyor, ama Türkiye'nin bir gerçeğidir cezaevleri. 


Bizi ilgilendiren, buradaki ticari sirkülasyon, inşaata harcanan para ve buradaki istihdam, Türkoğlu ilçemize baya katkı sağlayacak. Ortalama binin üzerinde çalışan aynı zamanda da ayda 5-10 bin mahkum yakını Türkoğlu’ndaki bütün ticari kurumları etkileyeceğini düşünüyoruz. Türkoğlu’muza katma değer sağlayacak. En önemli yatırımlardan bir tanesi.


Önemli olan Türkoğlu, Türkoğlularla değil, dışarıdan aldığımız göçlerle kalkınacağını düşünüyoruz. Lojistik Merkez gibi, TOKİ’nin yaptığı konutlar gibi, üniversite kampüsü gibi, hastane gibi ve cezaevi gibi yatırımlarla Türkoğlu, Kahramanmaraş’ımızın, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçesinden sonra üçüncü metropol ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Buraya emeği geçen Değerli Milletvekillerimize Özellikle Başbakan Yardımcılığı ve Adalet Bakan Yardımcılığı döneminde buraya bizzat uğraşan Değerli Veysi Kaynak ağabeyimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aynı zamanda şantiye Şefimize teşekkür ediyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326