Ülkü ocakları iftar sofrası kurdu!

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Ülkü ocakları iftar sofrası kurdu!

Ülkü ocakları iftar sofrası kurdu!

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

17 Mayıs 2018 Perşembe 14:50

Ramazan ayının başlaması ile birlikte Kahramanmaraş Ülkü Ocakları tarafından geleneksel hale getirilen iftar programları başladı. Milliyetçi Harekat Partisi ( MHP ) İl Binası önünde verilen iftara, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, ilçe başkanları, ocak başkanları ve Milletvekili aday adayları katıldı.

Akşam ezanıyla birlikte Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adının verildiği sokak içerisinde ve yine Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adının verildiği iftar sofrasında buluştu. Tertip edilen iftar programında partililer, hep birlikte dua ederek Ramazan ayının ilk orucunu açtı. Ocağın öz kaynakları ile hazırlanan iftar sofrası Ramazan ayı boyunca vatandaşlara da açık olacak.

Ramazan ayında gençler ve ülküdaşlar ile iftar sofrasında bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış;

“Ülkü Ocakları hepimizin evidir ve tüm ülkücüler ailesidir. Bizde ilk iftarımızı İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız, ocak başkanlarımız ve milletvekili aday adaylarımızla birlikte yaptık. 30 gün boyunca şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına kurduğumuz iftarımız devam edecek. ’İftar soframızda  gençlerimizi, ülküdaşlarımızı, halkımızı ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Ocağımızın öz kaynakları ile iftar soframız ramazan ayı boyunca herkese açık bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.” diye konuştu.

Kayış; Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim

Son Güncelleme: 17.05.2018 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326