Ülkü Ocakları Türkmenleri ziyarete etti!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları ilçe teşkilatı Suriyeli Türkmenleri ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Türkmenleri ziyarete etti!

Ülkü Ocakları Türkmenleri ziyarete etti!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları ilçe teşkilatı Suriyeli Türkmenleri ziyaret etti.

14 Aralık 2017 Perşembe 19:01

Suriye’de 2011 yılında başlayan iç savaş nedeniyle yerinden yurdundan olan Suriyeli Türkmenlerden bir grupta Kahramanmaraş’a gelerek hayata tutunmaya çalışıyorlar.

Kahramanmaraş’ta Suriye Türkmenleri Derneği olarak bir araya gelen soydaşlarımız Fehmeddin Bayırlı başkanlığında derneğe yapılan ayni ve nakdi yardımları ulaştırırken seslerini de duyurmaya çalışıyorlar.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Ülkü Ocakları Teşkilatı bir heyet halinde derneği ziyaret ederek, soydaşlarımızın ihtiyaçlarını belirleme ve onlara yardımcı olma konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarette Hasan Bolat, Muhammet Mercimek, Ahmet Kaan ve diğer yöneticiler hazır bulundu.

Son Güncelleme: 14.12.2017 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 6 yıl önce

işte ülkücü budur. suriyeliler diyerek bize sığınan bu canları inkar edenler, kendi coğrafyasından ve insanından habersiz cahiller ve ğafillerdir. arapça konuşup, hanefi mezhebinden olan diğer muhacirlerde kıpçak ve oğuz boylu Türklerdir. selamlarımla.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326