Vahapoğlu Çiğköfte 15 Şube açmayı hedefliyor

Kahramanmaraş’ın yerli çiğköfte markası Vahapoğlu, 5 yıl iç inde Türkiye geleninde 15 şube açmayı hedefliyor.

Vahapoğlu Çiğköfte 15 Şube açmayı hedefliyor

Vahapoğlu Çiğköfte 15 Şube açmayı hedefliyor

Kahramanmaraş’ın yerli çiğköfte markası Vahapoğlu, 5 yıl iç inde Türkiye geleninde 15 şube açmayı hedefliyor.

13 Şubat 2019 Çarşamba 09:49

Kentte 2012 yılında kurulan ve franchising sistemi ile şube sayısını 3’e çıkartan Vahapoğlu Çiğköfte, her gün taze olarak yoğrulan, yöreye has isot, bulgur baharat ve salça karışımından oluşan eşsiz lezzetini Kahramanmaraş ve İstanbulluların beğenisine sunuyor.

Şirket Sahibi Gökhan Yanar, sektöre 7 yıl önce girdiklerini söyledi.

Kahramanmaraş'ın ilk ve tek yerli çiğköfte markası olduklarını belirten Yanar; “Sektöre 2012 yılında girdik. Kahramanmaraş’ta şehrin tek yerli çiğ köfte markasıyız.  Vahapoğlu tamamen kendi köfte üretimini yapan bir firma. İçinde kullandığımız isot, salça, bulgur, baharat  yöreye has Kahramanmaraş’ın ürünlerdir.” dedi.

Eskiden beri içinde oldukları gıda sektöründe 2012 yılında çiğköfte üretimine başladıklarını aktaran Yanar, geçmişten geleceğe şirketin gelişimini şöyle aktardı;

“Daha önce farklı gıda sektörlerinde faaliyet gösteriyorduk ve 2012 yılında Vahapoğlu çiğköfteyi kurduk. Günluk yoğrulan çiğköfte’nin kalitesini halkımıza anlatmak zaman aldı. Ama her gün sabah taze yoğurdumuz çiğköftemizin lezzeti ilk çıktığı günden bu güne hiç değişmedi. Halkımızın tanıması için sabrettik. Çok şükür şehrimizde 3 franchising şubemizle halkımıza hizmet ediyoruz.”

Şirket olarak şubeleşmeye önem verdiklerini vurgulayan Yanar, girişimcilere isim hakkı almadan, kendilerin belirleyeceği konsepte bağlı kalmak koşuluyla franchising şube açma olanağı sunduklarını dile getirdi.

Gelecek 5 yıl içinde 15 şube açmayı hedeflediklerini anlatan Yanar; “Farklı illerde de şubeleşmeye gideceğiz. İstanbul’da köfte verdiğimiz noktalar var. Bu lezzeti İstanbullularda tadıyor. Gelecek 5 yıl içinde oluşacak taleplerle 15 şube hedefimiz var. 3 şubemizle bizde ülke ve şehir ekonomimize Vahapoğlu olarak katkı sunuyoruz.

Franchising şube açmak isteyenlere ücretsiz franchising hakkı veriyoruz. Tek şartımız açılacak şubenin bizim istediğimiz yapıda olması. Yani konseptin bizim belirlediğimiz şekilde olması. Tabelamızı astıklarında isim hakkı istemden şube açılmasına imkan sağlıyoruz. Bu konuyla ilgili bilgi almak isteyen girişimciler internet’ten Vahapoğlu Çiğköfte yazdıklarında bize telefonla ulaşabilirler. Elimizden geldiğince yardımcı olacağız.” diye konuştu. (Osman Gündeş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326