Vali Özkan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Özkan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Vali Özkan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

24 Kasım 2017 Cuma 10:31

Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi;  

“Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik,  emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği ulvi bir görevdir. Bu onurlu ve kutsal mesleği yapan öğretmenler, cehaletle savaşın en keskin kılıcıdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözüyle hem bu ulvi görevin önemine değinmiş hem de siz kıymetli öğretmenlerimize önemli görevler yüklemiştir.

Eğitim sorunlarını çözen milletler; kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanda da kalkınmış ve ilerlemişlerdir. Kalkınmanın temel şartı kaliteli bir eğitim ve yetişmiş insan gücüdür. Hızlı gelişen bilgi ve teknoloji dünyasına ayak uydurarak bilginin üretilmesi, geliştirilmesi, geleceğe aktarılması, eğitimin fonksiyonlarının yerine getirilmesi ve toplumsal gelişimin hız kazanması, eğitimin anahtarı konumundaki siz değerli öğretmenlerimizin gayretlerine bağlıdır.

Geleceğimizin mimarı sevgili gençlerimizi siz fedakâr öğretmelerimize emanet ediyoruz. Bu millet, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşüne azimle devam edecektir.

Ülkemizin her köşesinde fedakârca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326