Vatandaş Defalarca Şikayet Etti Cevap Yok

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde bulunan sanayi kavşağı alt geçidinin olduğu bölgedeki esnafların belediyeden çalışma talebi cevapsız kalıyor.

Vatandaş Defalarca Şikayet Etti Cevap Yok

Vatandaş Defalarca Şikayet Etti Cevap Yok

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde bulunan sanayi kavşağı alt geçidinin olduğu bölgedeki esnafların belediyeden çalışma talebi cevapsız kalıyor.

24 Ağustos 2019 Cumartesi 14:20

Bölge esnafının kaldırım düzenlemesi ve petrolle ilgili çalışma talebi belediye tarafından yanıtsız bırakılırken, yapılan şikayet ve isteklerde yapılmıyor.

Esnaflardan Mehmet Kilişci, bölgede belediyeye düşen bir takım görevlerin olduğunu ifade ederek, bu çalışmaların yapılamaması durumunda insan hayatının tehlikeye girebileceğini belirtti.

Kilişci ‘’Bu görevleri belediye sağlıklı ve düzenli bir şekilde yapmadığı için halkımız mağdur durumda. Bu durumdan da tüm esnaf arkadaşlarımız rahatsız. Belediyede ilgili yerlere defalarca bildirimde bulunduk lakin herhangi bir sonuç, cevap veya gelişmede bulunulmadı ‘’dedi.

Bölgedeki en büyük sorunun kaldırımın genişliği ve petrolün yola fazla yakınlığı olduğunu dile getiren Kilişci ‘’Buradaki sıkıntı kaldırımın fazla geniş olması. Bu kaldırımın inceltilmesi halinde hem yol rahatlayacaktır. Hemde esnaf kardeşlerimiz rahatlayacaktır. Bir diğer husus ise dükkanımız yanında petrol olduğu için kaldırım bizim dükkanın sonunda bitiyor. Lakin kaldırımın bitişi adeta yüksek bir merdiven basamağı gibi ve bu yüzden dalgın vatandaşlar oradan geçerken dikkat etmeme sonucunda yaralanabiliyorlar.  Vatandaşlar bu yüzden buradan geçmiyorlar ‘’ ifadelerini kullandı.

Yapılan şikayet ve taleplerin karşılanmadığını iddia eden Kilişci ‘’Bu kaldırımdan hemen indikten sonra direk benzin pompalarıyla karşı karşıya kalıyorlar. Herhangi bir yakıt sızıntısı olduğu an facia önlenemez hale gelir. Böyle bir patlama olursa hepimizin hayatı söz konusu ve bu yüzden burada tüm esnaf kardeşlerimiz endişeliyiz. Belediyeden bu kaldırım ile ilgili hemen bir çözüm istiyoruz ve petrole artık hangi kurum bakıyorsa gelsin bu yakıt pompalarını daha iç tarafa kaldırımdan uzak yere yerleştirsinler. Ayrıca kaldırım biter bitmez yakıt istasyonuna girmek isteyen araçlar ile yayalar hemen direk karşı karşıya kalıyorlar ve buda olası bir kazaya yol açıyor. Bu nedenler araçlar yakıt istasyonu öncesi yavaşlatılmaları gerekiyor yani biz buraya bir kasis istiyoruz. Biz bu durumu defalarca belediye ve yetkili birimlere bildirdik lakin gelip ilgilenen ya da çözüm üreten kimse olmadı ‘’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326