Vatandaşın çilesini bitirin artık

Bu gün Kahramanmaraş’ımızın trafik ve kavşak yapım işleri ile ilgili düşüncelerimi yazmak istiyorum.

Vatandaşın çilesini bitirin artık

Vatandaşın çilesini bitirin artık

Bu gün Kahramanmaraş’ımızın trafik ve kavşak yapım işleri ile ilgili düşüncelerimi yazmak istiyorum.

24 Şubat 2021 Çarşamba 17:32

Maraşımız nüfusa göre araç sayısı çok fazla olan yerleşim yeridir. Bu yollar ve kavşaklar bu yükü kaldırmıyor. Şehir merkezinde trafik tam bir kaos halindedir.

Memleketi yönetenler kavşak ve yolların durumuna seyirci kalıyorlar, çevre yolu dediğimiz yolun üzerine yapılan kavşaklar, başka illerde 90 günde biterken, maraşımızda 400 günde bitmiyor.

Biten kavşakların bazılarında, madalyalı kavşak, mezarlık civarı kavşak, hal kavşağı, yapılacak sanayii kavşağı yetersiz kalıyor.Trafik yükünü o (sıfır) kodu kaldırmıyor, tıkanıyor. Karayolları bu kavşaklarda tadilat yaparak ( kavşakların müsait alanlar var) + artı bir üst kotta kullanılabilir, trafik akıcı duruma gelir.

Kuzey çevre yolu 30 km. dir. Yaklaşık 27 km. trafiğe açılıdır. Fakat derdemet dede- Dulkadiroğlu belediyesi açılmadığından( yaklaşık 2 km) buranın trafik akışı tıkanmaktadır. Büyük şehir bl. bu bağlantıyı bir an önce yapması lazım.

Kısaca belediye, karayolları, ilgili kurumlar, siyasiler Maraş trafiği felç durumdadır. Vatandaşın çilesini bitirin artık. Saygılarımla.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326