Veli-Öğrenci Eğitimleri Başladı

Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi kapsamında Veli-Öğrenci eğitimlerine başladı.

Veli-Öğrenci Eğitimleri Başladı

Veli-Öğrenci Eğitimleri Başladı

Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi kapsamında Veli-Öğrenci eğitimlerine başladı.

22 Ekim 2019 Salı 12:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi kapsamında Veli-Öğrenci eğitimlerine başladı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitimlere psikologlar, psikolojik danışmanlar ve sosyologlar katılıyor. Program kapsamında okul ve mahallelerde, aile içi iletişim, anne baba tutumları, istismar, mahremiyet gibi konularda eğitimler veriliyor.

Çalışmalar Devam Edecek

Program kapsamında ilk eğitim Andırın Kumarlı Mahallesi Şehit Öğretmen Orhan Gök Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Konu ile ilgili olarak Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Şehir genelinde, özellikle kırsal yerleşimlerde öğrencilerimiz ve ebeveynlerle buluşuyoruz. Bu noktada, ihtiyaç duyulan bir çok hususta psikologlarımız, sosyologlarımız ve danışmanlarımızla eğitimler veriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve diğer paydaş kurumlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326