Zafer Yaşar’dan Bayram Mesajı

İzomir Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yaşar, Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Zafer Yaşar’dan Bayram Mesajı

Zafer Yaşar’dan Bayram Mesajı

İzomir Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yaşar, Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

01 Mayıs 2022 Pazar 12:10

Ramazan Bayramı kutlama mesajında, bayramların barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren çok önemli ve özel günler olduğuna dikkat çeken Zafer Yaşar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgi, dostluk, barış ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı´na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yaşatılarak, dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun toplumda yerleşip güçlenmesine vesile olmuştur.

Bu bayramda gönüllerimiz bir olsun.

Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberliğimize, dünyanın hasatlık ve savaş belasından kurtulmasına vesile olması temennisiyle, tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder Kahramanmaraş halkının Ramazan Bayramını kutlarım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326