Zeytur, THY ödüllerini topladı!

Türk Hava Yolları (THY)’nin seyahat acenteleri arasında her yıl düzenlediği Bölgesel ödül töreni bu yıl Kahramanmaraş’ta yapıldı.

Zeytur, THY ödüllerini topladı!

Zeytur, THY ödüllerini topladı!

Türk Hava Yolları (THY)’nin seyahat acenteleri arasında her yıl düzenlediği Bölgesel ödül töreni bu yıl Kahramanmaraş’ta yapıldı.

17 Mart 2018 Cumartesi 17:04

Törende ZEYTUR, 2017 yılı satış bazında seyahat acenteleri arasında 3 dalda en çok ödül alan firma oldu.

Clarion Hotel’de düzenlenen ödül gecesinde, konuşan Zeytur Turizm Seyahat Acentesi Şirket Müdür Aydın Yıkan, şirket hakkında bilgiler verdi.

Sektörde kendini kanıtlamış, ödül alan bir acente olarak sorumluluklarının daha da arttığını belirten Yıkan; “Zeytur, ödül töreninde 3 kategoride en çok ödül alan acente oldu. En çok dış hat satışı yapan acente, THY’nin en çok kurumsal bazda corporate satış yapan acente ve en çok genel satış yapan acente olduk. Bu performansla bölgede bir kategori hariç tümünde birinci olduk.

Ödülü kazanmamızda en çok katkı sunan, firmamızı tercih eden müşterilerimiz oldu. Bu ödüle müşterilerimiz adına layık görüldük. Müşterilerimiz hizmet kalitesinden duydukları memnuniyetten dolayı bizi tercih ediyorlar. Ben öncelikle Kahramanmaraş halkına bize karşı göstermiş oldukları büyük teveccühten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yine aynı zamanda müşterilerimizin memnun olmasını sağlayan çalışanlarıma da çok teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu. 

Şirket hakkında da bilgiler veren Yıkan; “ZEYTUR Turizm, 1996 yılında kurulan 02378 no’lu TÜRSAB belgesine sahip A Grubu Seyahat acentesidir. Kaliteli hizmet ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla, kuruluşundan bu yana bölgemizde turizmin öncüleri arasında yer alarak başarısını kanıtlamıştır. Amacımız, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak bir yandan müşteri memnuniyetini sağlarken, bir yandan da yenilikçi ve girişimci yaklaşımımız ile ülke turizmi ve ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamaktır.” dedi. (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326