Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu köşeye sıkıştırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Esnaf ile İftar’ programında esnaflarla bir araya geldi. Programda önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan Ankara’da ‘Adalet’ yürüyüşü başlatan Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi. Erdoğan Açıklamasında “Bunlar şimdi terör örgütleriyle el ele kol kola dolaşmıyorlarmı? Sen kendini kurtaracaksan bunlardan kurtar” dedi

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu köşeye sıkıştırdı!

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu köşeye sıkıştırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Esnaf ile İftar’ programında esnaflarla bir araya geldi. Programda önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan Ankara’da ‘Adalet’ yürüyüşü başlatan Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi. Erdoğan Açıklamasında “Bunlar şimdi terör örgütleriyle el ele kol kola dolaşmıyorlarmı? Sen kendini kurtaracaksan bunlardan kurtar” dedi

21 Haziran 2017 Çarşamba 15:42

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ‘Esnaf ile İftar’ programında Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmasında, tüm katılımcılara  milletin evine, bu gazi mekana hoş geldiniz diyerek selamladı. Katılımcıların yaklaşan Kadir Gecesi’ni tebrik eden Erdoğan “Pazar günü vasıl olacağımız bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Tüm İslam aleminin barışına vesile olmasını diliyorum Tuttuğumuz oruçalrın, yaptığımız ibadetlerin, ettiğimiz duaların yerlerine ulaştırdığımız hayruhasenatın Hakk katında kabul ve makbul olmasını diliyorum.” Diye ifadelerine yer verdi

Programda her meslek dalından misafirin külliyede bulunduğunu söyleyen Erdoğan, “İftar soframıza teşrifleriniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Rabb’im birliğimizi beraberliğimizi, muhabbetimizi daim etsin.” Dedi

Ecdadın mesleğe başlayan esnaflara “Ahilik yemini’ni” hatırlatan Erdoğan, Programa geldiğinde kendisini  Kırşehirli davulcular karşılandığını belirten Erdoğan, Cümlelerine şöyle devam etti

"Bu yeminde esnaf ve sanatkarlarımız çalışmayı ibadet sayan bir  anlayışla işini yapacağına, Hakk'ın rızasını gözeterek, halka hizmet edeceğine,  cömertlik, doğruluk, dürüstlük, hoşgörü, güven, sevgi, sabır, dostluk,  fedakarlık, adalet, kanaatkarlık ilkelerine ve komşuluk hukukuna bağlı  kalacağına, eline, beline, diline, gözüne sahip çıkacağına, ölçü ve tartıda  doğruluktan sapmayacağına, kul hakkını gözeterek kimseye haksızlık yapmayacağına,  helalinden kazanıp, haram lokma yemeyeceğine işte tüm değerler üzerine namusu,  şerefi ve mukaddesatı üzerine and içermiş. Ne güzel bir gelenek değil mi? İşte  bizim bu geleneklere şimdi de aynen sahip çıkmamız lazım."

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Ahilik ahlakına sahip esnaflarımızla ve sanatkarlarımızla birlikte olmanın sevinci ve memnuniyeti içerisinde olduğunu vurgulayan Erdoğan, konuşmasına şu şekilde devam etti.

“Ülkemizde tarihinden, kültüründen, değerlerinden bihaber birileri  uzun zamandır milletimizle ilgili olumsuz değerlendirmeler yapıyorlardı. Hatta  içlerinde meseleyi 'Bu millet adam olmaz' noktasına kadar götüren densizler  vardı. 15 Temmuz tüm bu felaket tellallarına milletimizin erkeği, kadını, genci,  yaşlısı, işçisi, işvereni, esnafı, çiftçisiyle verdiği topyekun bir cevaptır.  Merhum Arif Nihat Asya'nın dediği gibi 'İşaret aldığın gün atandan, yürüyeceksin  millet yürüyecek arkandan."

Aziz milletimizin 15 Temmuz Darbe gecesi merhum İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un “Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli” çağrısına kulak vererek sokakları, caddeleri ve meydanları doldurup, Bu yüce vatana sahip çıktığını anlatan Erdoğan "İşte bu akşam  aramızda Şerife Bacımız var, kamyonetin direksiyonuna geçti, yanına da bir başka  hanım kardeşimizi aldı ve kamyonetin kasasında da diğer bu işin gönüldaşları hep  beraber köprünün üzerinden Anadolu yakasına geçtiler. İşte biz hanım  kardeşlerimizin tarihine baktığımız zaman Nene Hatunları görürüz, işte bugün de  aynı şekilde bakıyorsun Şerife Bacımız aynı istikamette gidiyor. Bakıyorsun bir  Abdullah Tayyip'imiz işte 15-16 yaşında babasının arkasında beraber o da köprünün  oraya geliyor, ikisi de baba evlat orada şehit oluyorlar." Diye cümlelerine yer verdi.

“ELİNDE KARTONLARLA YÜRÜYEREK ADALET ARAMASI GİBİ DEĞİL BİZİM ARADIĞIMIZ ADALET”

Cumhurbaşanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe gecesinde verilen 250 Şehidimizden 29 tane Şehidimizin Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin çevresinde bulunduğunu hatırlattı. Ve cümlelerine şöyle devam etti.

  "53 aslanımız özel harekatta, aynı şekilde özel kuvvetlerde,  Ankara'nın değişik yerlerinde yaklaşık 150 civarında şehidimiz var. Türkiye  genelinde 2 bin 193 gazimiz var ve bütün bunlara yönelik hala birilerinin çıkıp  da yalan yanlış şeylerle bizi aldatacaklarını zannetmeleri kusura bakmasınlar  öyle kolay değil. İşte çıkıyorlar, şu anda yargılanıyorlar yargılanırken A'dan  Z'ye her şey yalan. Sanki 250 şehidimiz olmamış, sanki 2 bin 193 gazimiz yok.

Kurtulamayacaksınız, bu ülkede adaletin olduğuna inanıyoruz, bu ülkede  adalet var, dolayısıyla adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız. Birilerinin  elinde kartonlarla yürüyerek, adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet.  Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır, 2 bin 193 gazimizin şu anda  yaralı oluşudur."

"Milli İstihbarat Teşkilatının, Türkmen kardeşlerimize gönderilen  yardımını basanlar kimdi? Yine aynen o FETO terör örgütüydü." ifadelerini  kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, değerlendirmelerine şöyle devam etti:

"Peki o feto terör örgütünün o yargı içerisindeki mensuplarından şu  anda içeride olanlar ki Milli İstihbarat Teşkilatına böyle bir şey yapamazsın,  yaptılar ama şu anda bedel ödüyorlar ve oradan alınan evraklar kimlere  gönderildi? İşte şu anda mahkum edilen şahsa gönderildi. O nereye gönderdi? O da  şu anda yurt dışına kaçmış olan bir başka gönüldaşına gönderdi. O kaçtı gitti.  Bak şimdi farklı şeyler de dolaşıyor."

"KENDİNİ KURTARACAKSAN BUNLARDAN KURTAR"

İstanbul'dan Ankara'ya yürüyor ya her geçen gün bu yürüyüşteki seviye kaybı artıyor. Bugün grup toplantısını açık alanda yapmışlar ve oradan bir ifade kuruyor. Cumhurbaşkanı yargıya talimat verdiği ile alakalı. Eğer olmazsa istifa ederim diyor. Bu ilk değil ki sen kaç kere bunu söyledin. Onun için senin yalan makinesi olduğunu bilmeyen kalmadı. Böyle bir şeyi ispata davet ediyorum. Ya sen bir defa ne olduğunu kabul etmişsin millet seni biliyor. Eğer ispata yönelik bir şeyin varsa hukuki kaide şudur. İddianı ispat et. Bunlar şimdi terör örgütleriyle el ele kol kola dolaşmıyorlar mı? Sen kendini kurtaracaksan bunlardan kurtar. 

15 TEMMUZ'UN KAHRAMANLARINDAN BOZ: AYLARDIR BUGÜNÜ BEKLİYORDUM

15 Temmuz’un unutulmaz kahramanlarından birisi olan Şerife Boz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Şenol Boz ile iftar programına katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı masada iftar yaptıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 15 Temmuz darbe girişimi hakkında sohbet ettiğni dile getiren Boz, Aylardır Sayın Cumhurbaşkanımız ile buluşmayı bekliyordum. Davetinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzeldi." dedi

SALİHA YAMAÇ: İŞİN SIRRI ÇOK ÇALIŞMAKTA

Bitlis’te bir arkadaşından borç alarak 7 çeyrek altınla iş yeri açan ve üç çocuk büyütmekte olan Saliha Yamaç da  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı masayı paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iftar yapmanın sevincini ve mutluluğunu yaşayan Yamaç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edilmekle kendisinden gurur duyduğunu söyledi. Kendisinin çok gayret göstererek iyi bir başarı yakaladığını söyleyen Yamaç, "Kadın ya da erkek diye bir ayrım yok. İsteyen her şeyi başarır. İşin sırrı çok çalışmakta." Dedi.

Son Güncelleme: 22.06.2017 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326