Türkiye, PKK ve FETÖ konusunda haklı

Almanya’nın terör örgütlerine karşı tutumu sorgulanan haberde FETÖ “Hükümeti ele geçirmeye çalışan örgüt” olarak tanımlandı ve “Erdoğan haklı”’ denildi.

Türkiye, PKK ve FETÖ konusunda haklı

Türkiye, PKK ve FETÖ konusunda haklı

Almanya’nın terör örgütlerine karşı tutumu sorgulanan haberde FETÖ “Hükümeti ele geçirmeye çalışan örgüt” olarak tanımlandı ve “Erdoğan haklı”’ denildi.

19 Eylül 2017 Salı 10:21

Terör örgütü PKK'nın Köln'de yaptığı gövde gösterisi, Almanları bile rahatsız etti. PKK'nın yasak olmasına rağmen bu kadar açık şekilde terör propagandası yapabilmesi üzerine Alman haber ajansı dpa, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirisi haklı mı?" başlıklı yorumunda, Almanya 'nın FETÖ ile PKK'ya karşı tutumunu sorguladı. Haberde Köln'deki sözde şenlikte açık şekilde PKK sempatizanlığı yapıldığı belirtildi.

"HÜKÜMETİ ELE GEÇİRECEKLERDİ"
Türkiye'nin, sadece PKK değil, FETÖ'ye karşı tutumdan da şikayetçi olduğu belirtilen yorumda, Alman gizli servisi BND Başkanı Bruno Kahl'ın "Gülen hareketi bir eğitim hareketidir" lafı eleştirildi ve "Neredeyse kimse bu görüşü paylaşmıyor" denildi. İsmi açıklanmayan bir bürokrat da FETÖ'yü eleştirdi ve "Bunlar derslere yardımcı olan bir birlik değil" dedi. Bürokrat FETÖ'yü, "Gerçekte, Türkiye'de hükümeti ele geçirmeye çalışan bir örgüt" olarak tanımladı ve "Erdoğan birçok konuda haklı" diye konuştu.

HARAÇ TOPLUYORLAR
Yorumda aynı zamanda PKK ile ilgili Anayasayı Koruma Teşkilatı raporlarından bazı bilgilere de yer verildi. 2015 Eylül ile 2016 başı arasında 13 milyon euro haraç topladığı ve böylece son 10 yılda iki misli arttığı belirtildi. Anayasayı Koruma Örgütü raporunda Avrupa genelinde toplam 25 milyon euro haraç elde edildiği kaydedilen haberde, Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in bile PKK'ya karşı takınan tavır konusunda Türkiye'ye hak verdiği hatırlatıldı. 

Anahtar Kelimeler:
PkkAlmanyaTerörFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326