Kahramanmaraş’tan  Dünyaya Yayılan Zerafet!

Yaptığı yatırımlar ve yeniliklerle her dönem adından söz ettiren, adım adım yükselerek sektörün liderleri arasına giren Kahramanmaraş Stonelegant, yurt içi ve yurt dışında yakaladığı başarı ile Kahramanmaraş’ın gururu olmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş’tan  Dünyaya Yayılan Zerafet!

Kahramanmaraş’tan  Dünyaya Yayılan Zerafet!

Yaptığı yatırımlar ve yeniliklerle her dönem adından söz ettiren, adım adım yükselerek sektörün liderleri arasına giren Kahramanmaraş Stonelegant, yurt içi ve yurt dışında yakaladığı başarı ile Kahramanmaraş’ın gururu olmaya devam ediyor.

10 Ekim 2019 Perşembe 18:20

Yüzde yüz sermaye ile 2016 yılında Kahramanmaraş’ta üretime başlayan Stonelegant, teknoloji ile üretilen kültür taşları ve tuğlaları sadece Türkiyede değil tüm dünyada ilgi ile karşılandı.

 Stonelegant İSO 9001 kalite standartlarına uygun olarak 15 farklı dokuda ve 90 farklı renkte üretimini gerçekleştirdiği kültür taşı ve tuğlaları her an kalite kontrolünden geçirerek tüm dünyaya sevk ediyor. Yaptığı AR-GE yatırımlarıyla yepyeni ürünler geliştiren Stonelegant, geniş ürün yelpazesi farklı ve yenilikçi ürünler ekleyerek sektöründe takip edilen en büyük aktörlerden biri haline dönüşüyor. Uzman satış ekibi, güçlü bayi-satış noktası ağı ile inşaat sektörünün ve iç mimarlarının gözdesi haline gelen Stonelegant kültür taşı ve tuğlaları mekanlara zarafet, prestij ve karakter kazandırıyor.

BAYİLİK VERMEYE BAŞLADI

Tüm dünyada adından söz ettirmeye başlayan Stonelegant, dünya ve Türkiye genelinde bayilikler vermeye başladı. Firmadan yapılan açıklama da hemen her bölgede bayilik verileceği ifade edilerek yapılan başarılar anlatıldı.

Kültür Taşı ve Tuğlasının Farkı Nedir?

Taş tüm dünyada hem iç hem de dış mimari dekorasyonda trend olan bir malzeme. Ancak doğal kaynakların bilinçsiz kullanımı sonucunda meydana gelen tahribattan dolayı gerçek taşa ulaşmak hem zor, hem de yüksek maliyetli. Ayrıca desen ve dokular sınırlı. Stonelegant, ileri teknoloji ile bu sorunu doğaya saygılı bir çözüme dönüştürüyor. Kültür taşı ve tuğlası ile hazırlanan ekolojik, hızlı ve ekonomik tasarımlar mekanları süslüyor.

İç ve dış mekanlara uygulanan kültür taşı ve tuğlasının ana maddeleri tamamen doğal. Ayrıca kullanılan renkler kimyasallarla değil doğadaki taşların renk ve pikmentlerini kullanarak elde ediliyor. İstenilen şekil ve renklerde üretilebiliyor olması da özellikle iç mimari tasarımlarında büyük fark yaratmasını sağlıyor. Tüm bu avantajlarının yanı sıra kültür taşı ve tuğlaları aynı zamanda kolay uygulanabilir olması ve temizlenebilmesi de tercih sebeplerindendir. Düz bir zemine uygulanması gereken taşlar, ıslak bir bez ile rahatça silinebiliyor.

Tıpkı doğal taşlar gibi kültür taşı ve tuğlaları da oldukça sağlam, kaliteli, güvenilir ve en az 15 yıl garanti verilebilir.

Stonelegant’tan yepyeni yatırımlar yolunda!

Yakaladığı başarı ile adından söz ettiren Stonelegant, yeni ürünleri yer ve duvar karoları ile dünya çapında başarıyı hedefliyor. Firmanın geçtiğimiz günlerde ön tanıtım videosunu yayınlanan duvar karosu markası Wallkaro, şimdiden sektörde heyecanla bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326