Ceza evinde skandal! Kadın gardiyan mahkumla…

İngiltere'nin en büyük hapishanesinde çalışan 27 yaşındaki kadın gardiyan, hırsızlık suçundan hüküm giyen mahkumla uygunsuz bir ilişki yaşadı.

Ceza evinde skandal! Kadın gardiyan mahkumla…

Ceza evinde skandal! Kadın gardiyan mahkumla…

İngiltere'nin en büyük hapishanesinde çalışan 27 yaşındaki kadın gardiyan, hırsızlık suçundan hüküm giyen mahkumla uygunsuz bir ilişki yaşadı.

26 Kasım 2019 Salı 09:41

Birleşik Krallık'ın Wrexham kentine bağlı Johnstown'da yaşayan sarışın güzel Ayshea Louise Gunn, Galler'deki Wrexham County Borough'da C Tipi yetişkin bir erkek hapishanesi olan Berwyn Hapishanesi'nde çalışıyordu. 2017 yılında hizmet vermeye başlayan hapishanede hırsızlık suçundan hapis yatan Khuram Razaq ile gardiyan Ayshea arasında hapishane kurallarına uygun olmayan bir ilişki gelişti. Gardiyan ile mahkumun ilişkisi, 31 Temmuz 2018'de başladı ve 20 Kasım 2018'e kadar devam etti. Ayshea Gunn ve Khuram Razaq'ın uygunsuz ilişkileri dört ay sürdü. 27 yaşındaki Ayshea Gunn, mahkum ile ilişkiye girdiği iddiasıyla kamu makamında suistimal suçundan mahkemeye çıktı. Duruşmaya siyah pantolon, siyah bir gömlek ve siyah ceket giyen Ayshea Gunn'a, Kuzey-Doğu Galler Sulh Ceza Mahkemesi'nde yapılan 5 dakikalık duruşmada sadece adını, doğum tarihini ve yaşadığı yeri doğrulamak için söz hakkı verildi. Ayshea Gun'ın yaşadıklarından dolayı mıdır bilinmez görüntüsünün, bir hayli yorgun ve bakımsız olması da şaşırttı. Çiftin hapishane sınırları içinde cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığı ise henüz bilinmiyor. Duruşma sadece beş dakika sürdü ve 23 Aralık tarihine ertelendi. Gardiyan Ayshea Gunn'ın mahkumla olan uygunsuz ilişkisi özellikle İngiltere basınında büyük yankı uyandırdı. Wrexham'daki Berwyn Hapishane'si 28 Şubat 2017'de açılmıştı. Berwyn, "süper hapishane" olarak anılsa da sık sık olumsuz haberlerle gündeme geliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326