Hapishanede mide bulandıran olaylar zinciri!

İngiltere'de evli bir kadına evinde tecavüz suçundan tutuklanarak hapse atılan Kade Sibthorpe isimli adam, cezaevinde de rahat durmadı.

Hapishanede mide bulandıran olaylar zinciri!

Hapishanede mide bulandıran olaylar zinciri!

İngiltere'de evli bir kadına evinde tecavüz suçundan tutuklanarak hapse atılan Kade Sibthorpe isimli adam, cezaevinde de rahat durmadı.

04 Kasım 2021 Perşembe 17:38

Sibthorpe, hapishanede tanıştığı kadın gardiyandan çıplak fotoğraflar aldı, ilişkiye girip hamile bıraktı. İddiaya göre hapisten çıktıktan sonra yine durulmayan Sibthorpe, gardiyanın karnına vurarak çocuğunun düşmesini sağladı.

İngiltere'nin Norfolk bölgesinde yaşayan Kade Sibthorpe isimli adam gece yarısı girdiği evde, bir çocuk annesi kadına tecavüzde bulundu. Olayın ardından hakkında arama çalışması başlatılan adam, yakalandıktan sonra Norfolk'taki HMP Bure hapishanesine gönderildi. Asıl olaylar zinciri Sibthorpe'nin hapishaneye girmesinin ardından başladı.

GARDİYANLA İLİŞKİSİ BAŞLADI

Hapishaneye girdikten sonra da rahat durmayan Kade Sibthorpe isimli adam, çalıştığı temizlik biriminde görev yapan kadın gardiyan ile arkadaşlık kurdu. İkili arasındaki arkadaşlık bir süre sonra ilişkiye doğru gitti. İddialara göre kadın gardiyan, çıplak fotoğraflarını mahkuma götürdü. İkilinin yine cezaevinde girdikleri cinsel ilişki sonucunda gardiyanın hamile kaldığı belirtildi.

GÖREV YERİNİ DEĞİŞTİRDİLER

Çiftin hapishanedeki temizlik mağazasında yakalanmasının ardından cezaevi yetkilileri, Kade Sibthorpe'yi ilişki yaşadığı kadın gardiyanın kontrolündeki birimden alarak başka bir birimde görevlendirdi. Fakat ikili bir şekilde yine görüşmeye devam etti.

HAPİSTEN SONRA BERABER YAŞADILAR

Geçtiğimiz aylarda serbest bırakılan adam, Manchester kentine taşındı. Bu sıralarda kadın gardiyan da Sibthorpe'nun çocuğuna hamileydi. Çift, daha sonra kavga etmeye başladı ve ayrılık kararı aldı. Kadın, Sibthorpe'ya hamile olduğunu fakat çocuğu doğurmak istemediğini söyledi. İkilinin evde olduğu anda iddiaya göre Sibthorpe'nun tekmesiyle yere yığılan kadının karnındaki bebek zarar gördü. Gardiyan, ameliyatla bebeğini aldırmak zorunda kaldı.

OLAYIN ARDINDAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İsmi açıklanmayan kadın gardiyanın şikayeti ile birlikte Sibthorpe isimli adam yeniden cezaevine gönderildi. Fakat ikilinin belli aralıklarla yeniden iletişim kurdukları iddia edildi. Kade Sibthorpe'nin yargılandığı dava geçtiğimiz günlerde Minshull Street Crown Court'ta görüldü. Kade Sibthorpe, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

21 AY HAPSE ÇARPTIRILDI

Yargılama sürecinin ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, genç adamı zorlayıcı davranışlar ve bebek düşürme suçlarından dolayı suçlu buldu. Daha önceki sabıkaları da dikkate alınan Sibthorpe'ye 21 ay hapis cezası verildi.

Son Güncelleme: 04.11.2021 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326