Göçmenler akın akın sınıra koşuyor

Edirne'ye yığılmaya başlayan düzensiz göçmenler, havadan görüntülendi.

Göçmenler akın akın sınıra koşuyor

Göçmenler akın akın sınıra koşuyor

Edirne'ye yığılmaya başlayan düzensiz göçmenler, havadan görüntülendi.

28 Şubat 2020 Cuma 12:04

Türkiye'nin AB'ye gitmek isteyen mültecileri durdurmama kararından sonra Edirne'ye gelmeye başlayan düzensiz göçmenler, drone ile görüntülendi.

Edirne'de düzensiz göçmen hareketliliği arttı. Geceden itibaren Avrupa'ya geçmek isteyen onlarca düzensiz göçmen Edirne'ye gelerek sınıra doğru yaya olarak harekete geçti.

SINIR KÖYLERİNE DOĞRU YÜRÜYORLAR

Avrupa sınırındaki kentin pek çok noktasında gruplar halinde aralarında kadın ve çocukların da olduğu düzensiz göçmenler sınır köylerine doğru yürüdü. Hareketlilik sabah saatlerinde daha da arttı. Pek çok düzensiz göçmen taksilerle, otobüslerle Edirne'ye gelmeye başladı.

BEBEKLER VE ÇOCUKLAR DA VAR

Düzensiz göçmenler Yunanistan'a geçebilmek amacıyla sınıra hareket ediyor. Kimi gruplar arasında aileler de var. Ailelere bebekleri ve çocukları da eşlik ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326