Göksun Belediye Başkanı’ndan ABYB’ye Ziyaret

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret etti.

Göksun Belediye Başkanı’ndan ABYB’ye Ziyaret

Göksun Belediye Başkanı’ndan ABYB’ye Ziyaret

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret etti.

11 Ocak 2020 Cumartesi 15:38

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ABYB’yi ziyaret eden Başkan Aydın, burada yaptığı konuşma da gazetecilerin fikir işçiliği yaptıklarını belirtti.

Başkan Aydın’ın ziyaretinde, ABYB Kahramanmaraş Şube Başkanı Ebru Sema Akkurt, başkan yardımcıları dernek üyesi gazeteciler yer aldı.

Burada bir konuşma yapan Aydın, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirdiklerini ifade ederek, gece gündüz demeden fedakarca çalışan gazetecilerin gününü kutladıklarını dile getirdi.

Başkan Aydın “Gazetecilerle yakın diyalog içindeyiz. Gazeteciler bizleri takip ediyor ve yapılan hizmetleri halka duyuruyor. Biz aslında gazetecilerle bir aile gibi oluyoruz. Çünkü sabah akşam onlarla mesai yapıyoruz. Bugün çalışan ve emek veren gazeteciler günü ve bizde bu gününüzü kutluyoruz. “dedi.

ABYB Kahramanmaraş Şube Başkanı Ebru Sema Akkurt ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Biz gazeteciler herhangi bir mesai kavramı gütmeksizin halkın her an tüm yaşananlardan haberdar olmasını sağlıyoruz. Burada tabi birçok arkadaşımız mesleğinin gerektirdiği üzere her şeyden fedakarlık yaparak bir yerde kamu görevi üstleniyorlar. Bu ziyaretler bizi motive ediyor ve sevindiriyor. Bizleri ziyaret ederek onurlandıran Başkan Hüseyin Coşkun Aydın’a teşekkür ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326