MADO'ya çirkin yakıştırma!

Kahramanmaraş’ın dünyaya mal olmuş dondurma markası MADO ile ilgili sosyal medyada karalama kampanyası başlatıldı.   

MADO'ya çirkin yakıştırma!

MADO'ya çirkin yakıştırma!

Kahramanmaraş’ın dünyaya mal olmuş dondurma markası MADO ile ilgili sosyal medyada karalama kampanyası başlatıldı.   

26 Haziran 2019 Çarşamba 09:53

Bir çiftin restoran zinciri Mado'yla alakası olmayan bir işletmede cinsel ilişkiye girdiği yönünde başlatılan karalama kampanyasına Mado'dan açıklama geldi.

Skandal görüntüler sosyal medyada gündeme geldi. Twitter’da paylaşılan video için Ekşisözlük platformunda bir başlık açıldı.

MADO, İstanbul'da bulunan bir şubelerinde yaşandığı iddia edilen ve cinsellik içeren görüntülerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Dün sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılan video ile ilgili olarak MADO, şunları kaydetti:

Şu sıralar sosyal medyada MADO markası ile ilişkilendirilen ahlaksız ve bir o kadar da markamızı zedeleyici bir video paylaşılmaktadır. İstanbul'daki bir mekanda yaşanan olayın MADO'ya bağlı herhangi bir mağazada gerçekleşmediği ve kişilerin MADO ile hiçbir ilgisi olmadığının altını önemle çiziyoruz. Konuyla ilgili tek bağlantı, olayın geçtiği mekan ile aynı binada bulunmamızdır. Hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326