Malatya’nın Yiğit Mi Yiğit İki Belediye Başkanı

Malatya’nın ilçesinin Belediye Başkanı yaptıkları çalışmalar ve duruşları ile tüm yerel yönetimlere örnek oluyor.

Malatya’nın Yiğit Mi Yiğit İki Belediye Başkanı

Malatya’nın Yiğit Mi Yiğit İki Belediye Başkanı

Malatya’nın ilçesinin Belediye Başkanı yaptıkları çalışmalar ve duruşları ile tüm yerel yönetimlere örnek oluyor.

06 Mayıs 2020 Çarşamba 12:49

Günümüzde yerel yöneticiler yaptıkları ile tartışmalar ile hep gündemde. Ama bir yandan da çalışmaları, başarıları, duruşları ile gündeme gelen belediye başkanları da var. İbrahim Aygün’ün köşe yazısı ile gündeme getirdiği Malatya’nın iki belediye başkanı çalışmaları ile göz dolduruyor. Malatya’nın iki önemli ilçesi olan Darende ve Kale ilçelerinin belediye başkanları İsa Özkan ve Murat Koca, vatandaşın tüm sıkıntı ve ihtiyaçlarına nasıl karşılık verilir ? Sorusuna uygulamaları cevap vermiş ve bunu herkese göstermişlerdir.

Ayrıca bu iki başkan İbrahim Aygün’ün de yazısında dediği gibi millet iradesine sım sıkı bağlanmış, her koşulda gür sesle hakikati haykırmış, cesaretle her zaman doğruyu göstermiş ve bu özellikleri ile Türk siyasetine ışık saçmıştır. Bunu yaparken de ne hizmetten ne de duruşlarından asla taviz vermemiş, memleketlilerinin gönüllerine isimlerini yazdırmışlardır. Aygün’ün yazısında yer verdiği ifadeyle Malatya’nın doğusunda Kale (izolu) Belediye başkanı yiğit mi yiğit, MURAT KOCA batısında DARENDE Belediye başkanı yiğit mi yiğit bir adam İSA ÖZKAN başkan ikisi de Sayın Cumhurbaşkanımız Sn. RECEP TAYİP ERDOĞAN beyefendinin milli çizgisinden asla çıkmamış Türk-İslam Ülkü’sünün cesur liderinin yolundan ayrılmamış ve hizmet aşkıyla her türlü fedakarlığı yapmaktadırlar.

Bu nokta da iki başkan da hıyanete karşı cesurca durmuş, büyüklerini, önderlerini örnek almıştır. Aygün’ün duruşlarından dolayı teşekkür ettiği ay yıldız sevdalısı iki başkan her kesimle bütünleşip, güzel hizmetleri ve vakur duruşları ile çalışmalarına devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaBelediye Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326