Onlar Gizli Kahramanlarımız…

Değerli dostlarım, Sevgili kardeşlerim;

Onlar Gizli Kahramanlarımız…

Onlar Gizli Kahramanlarımız…

Değerli dostlarım, Sevgili kardeşlerim;

04 Mayıs 2020 Pazartesi 11:54

Bugün aldığım bazı sarsıcı üzücü haberler dolayısıyla sizlere bu yazıyı yazmak, benim için önemli bir hal aldı. Askerimize ve Polisimize dua ederken, lütfen ama lütfen, Mit Personelimizi de dualarımıza ekleyelim Çünkü onlar, Şehit olduklarında çoğunlukla cenaze töreni düzenlenmez, Devlet erkanı tarafından uğurlanmazlar, haber bültenleri bilmez ve onlardan bahsetmezler. Hele ki, onlar saha elemanı ise şehit oldukları bile çoğunlukla bilinmez. Belki de, naaşları bile ortada kalır; Öyle ki aileleri dahi bilmez nerde yattıklarını, Güneydoğu da ve sınır ötesinde onların mübarek kanlarının izleri vardır…

Onların kahramanlıklarını anlatmaya kelimeler kifayetsizdir. Belki de, bugün Afrin’de bir şalvar giymişlerdir, şehadet şerbetini de öylece aşkla içmişlerdir. Onlar bu necip milletin sevdalıları, Aziz vatanın ise gizli kahramanlarıdır. Aşkla bu vatan uğruna, şahadet şerbetini yudumlayan tüm mit personelimize de çokça dua etmeyi, asla ve asla unutmamalıyız.

Yüceler yücesi Rabbimiz;

Başkomutanımızı, Genel Kurmay Başkanımızı, Mit Müsteşarımızı ve tüm Devlet erkanını her türlü şerden muhafaza etsin, onlara sağlık, afiyet ve başarılar versin. Tüm Mit mensubu kardeşlerimizi içinde bulundukları tehlikeli ve stratejik görevlerde başarılı etsin. Vatan evlatlarımızdan asker, mit ve polis tüm şehitlerimizin şehadetlerini kabul etsin, makamlarını âlî etsin.

Bizler, şehitlerimizin herbirine tek tek, çok ama çok minnettarız, önlerinde her daim saygı ile eğiliyor, muhterem ailelerine ve sevenlerine çokça sabırlar diliyoruz.

Aziz vatanımız sağolsun, necip milletimiz vâr olsun.

İbrahim Aygün’ün Köşe Yazısı

Anahtar Kelimeler:
KahramanlarIbrahim Aygün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326