Soyunma odasında gizli çekim!

Güzellik salonuna giden genç kadın, solaryuma girmek üzere soyunma odasında bulunduğu bir anda cep telefonu ile kayıt altına alındığını fark etti.

Soyunma odasında gizli çekim!

Soyunma odasında gizli çekim!

Güzellik salonuna giden genç kadın, solaryuma girmek üzere soyunma odasında bulunduğu bir anda cep telefonu ile kayıt altına alındığını fark etti.

12 Eylül 2020 Cumartesi 16:20

Durumu güzellik salonu sahibe bildirince, görüntüyü çeken şahsın kasiyer olduğu ortaya çıktı. Genç adam hakkın cinsel taciz, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçundan dava açıldı.

Birçok genç kadının güzelleşmek için gittiği salonda bir skandal yaşandı. Olay 2 Ağustos günü Bayrampaşa'da bulunan güzellik salonunda gerçekleşti. 20 yaşındaki genç kadın E.Y., solaryuma girmek için güzellik salonuna gitti.

Soyunma odasında üzerinin değiştirirken cep telefonu ile kayda alındığını fark edince hemen mekan sahibine koştu. Mekan sahibi Y.Ç, genç kadının şikayeti üzerine cep telefonun sahibini aradı ve kasiyer olarak çalışanı S.B. olduğu ortaya çıktı.

ÇALIŞAN KAYIT ALTINA ALDI

Genç kadının çıplak görüntüsünü kayıt altına alan kişinin güzellik salonunda kasiyer olarak çalışan 22 yaşındaki S.B. olduğu anlaşıldıktan sonra genç kadın ve mekan sahibi S.B. hakkında şikayetçi oldu.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma esnasında S.B.'nin suçunu kabul etmesinin ardından genç adam hakkından iddianame hazırlandı.

DAVA AÇILDI

Güzellik salonuna gelen genç kadınları bu şekilde taciz eden genç S.B., cinsel taciz özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçundan dava açıldı. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza mahkemesinde görülecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326