‘Tayyip bey'in aklına değil, bahtına aşığım’

Yıl 1990. Erbakan, Erdoğan ve Nihat Hatipoğlu hocanın babası Haydar Hatipoğlu hoca, Hac için Mekke'ye giderler.

‘Tayyip bey'in aklına değil, bahtına aşığım’

‘Tayyip bey'in aklına değil, bahtına aşığım’

Yıl 1990. Erbakan, Erdoğan ve Nihat Hatipoğlu hocanın babası Haydar Hatipoğlu hoca, Hac için Mekke'ye giderler.

24 Haziran 2019 Pazartesi 11:24

Haydar Hatipoğlu hoca; Erbakan ve Erdoğan'ı bir çadıra götürür. İçerde çok yaşlı bir piri fani. İhtiyar ayağa kalkar hürmet ile. Haydar hoca Erbakan'ın kulağına şaşkınlık ile "Sayın hocam, bu ihtiyar çok değerli bir Allah dostudur. Yanına bir çok devlet adamı, krallar geldi. Hiç bir devlet başkanı veya Kral için ayağa kalktığı görülmedi. İlk defa sizin için ayağa kalktı" der.

Erbakan'a doğru yürür İhtiyar. Sanılanın aksine, Erbakan'ın yanından geçerek arka tarafta duran genç adama odaklanıp yanına gider. Ellerini hürmetle avuçlarının içine alır ve Arapça konuşurken Haydar Hatipoğlu tercüme eder.

"Hoş geldin genç mücahid. Ölmeden seni görmeyi nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun. Sen beklenen komutanlardansın. Devletinin başına geçip küffara savaş açacaksın. Dünyada ümmeti uyandıracaksın. Yükün ağır, düşmanın çok olacak. Ülkene ve sana akla hayale gelmedik saldırılar olacak. Allah'ın inayetiyle hepsini bertaraf edeceksin. Bir avuç inanan kardeşlerini Allah sana yardımcı kılacak. Mazlumların duası seni dipdiri tutacak. 20 yıl çok sıkıntı çekeceksiniz. 20 yıl sonunda senden emaneti alacak komutan bir görünüp bir kaybolacak. O zaman ki zürriyetinden birisine benim adımı koyasın ki, büyük komutan seni tanısın. Seni tanıyınca Tahir baba'nın selamı var size dersin. Sonra ashabı kehfi uyandırıp Yemliha'yı komutan seçsin. Diğerleri de Yemliha'ya itaat edecekler. Evlat, selamımı ve öğüdümü unutmayasın. Allahtan başkasına eğilmeyesin. Yükün ağırdır. Sabır, şükür ve namazla Allaha sığın" der ve geçip yerine oturunca, asasına yaslı biçimde Süleyman a.s gibi herkesin gözü önünde orada vefat eder.

Erbakan dahil, herkes o an'a şahittir. Şaşkınlık içindedirler ve orada hitap ettiği kişi şimdiki Başkanımız Erdoğan'dır. Ve Erdoğan'ın torunlarından birinin ismi, doğmadan yıllar evvel 1990 yılında o çadırda Ali Tahir olarak konulmuştur, bu olay o çadırdakiler arasında sır olarak kalmıştır.

1993 te Medine'den ayrılmak istemeyen ve bundan dolayı gözyaşı döken Haydar Hatipoğlu hoca Medine'de o gün vefat eder ve Peygamberimize dünya komşuluğu ile şereflenir.

Bizler Hz. Mehdi a.s mı beklemeden işimize bakacağız. Tüm ilim ehlinin işaret ettiği zamanlara akıp gittiğimizi unutmadan, aralarımıza kurşun dökülmüş duvarlar gibi durup, neden "ahir zamana seçilmişleriz?" sorusunu daha çok gündemimizde tutacağız.

Bu olayın her ayrıntısını alimler gözüyle öğrenen Kadir Mısıroğlu, sözün özünü şöyle toparlar. "Ben Tayyip Bey'in aklına değil, bahtına aşığım, bahtına güveniyorum. Yükü Aziz olan çok büyük bir devlet olacağız. Ben göremeyebilirim, görenler beni hatırlasın"! (Emrullah Alsen)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rasim YILDIRIM 2 yıl önce

Bu olay olmuş olsun olmamış olsun oyumuz ERDOĞANA çünkü o İSLAM adına uğraş veriyor. kafirler ve münafıklar onu sevmediğine göre o bize örnek oluyor.

Avatar
Deneme Dene 3 yıl önce

Yersen

Avatar
Yunus Yiğit 2 yıl önce

Tmm inandık

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326