900 emekliyi dolandırmışlar!

900 kadar emekliyi dolandırdıkları belirlenen çeteye operasyon başlatıldı.

900 emekliyi dolandırmışlar!

900 emekliyi dolandırmışlar!

900 kadar emekliyi dolandırdıkları belirlenen çeteye operasyon başlatıldı.

02 Aralık 2019 Pazartesi 09:38

Örgütlü suç kapsamında Tefecilik, Nitelikli Dolandırıcılık, Bankacılık Kanuna muhalefet suçlar kapsamında 85 şüpheliye 12 ilde başlatılan operasyonda İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin adreslerine baskınlar yaptı.

Çok sayıda emekli vatandaşın kredi ihtiyacını ticari faaliyet görünümünde karşılama vaadi ile hileli davranış sergileyerek, tefecilik yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon için düğmeye basıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları ve koordinesinde tespiti yapılan 900'den fazla emekli vatandaşı dolandırdıkları ve bankacılık kanununa muhalefet ettikleri belirlenen 85 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul, Muğla, İzmir, Tekirdağ, Bursa, Edirne, Adıyaman, Balıkesir, Konya, Zonguldak, Kırklareli, Kocaeli, Denizli illerince şüphelilerin yakalanmalarına yönelik İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326