Babasını korkutmak isteyen 17 yaşındaki genç katil oldu!

Adana’da babasını korkutmak için tabancayla ateş açan 17 yaşındaki G.C.Ç. yanlışlıkla bölgede değnekçilik yapan Mustafa Doğan'ı başından vurarak öldürdü.

Babasını korkutmak isteyen 17 yaşındaki genç katil oldu!

Babasını korkutmak isteyen 17 yaşındaki genç katil oldu!

Adana’da babasını korkutmak için tabancayla ateş açan 17 yaşındaki G.C.Ç. yanlışlıkla bölgede değnekçilik yapan Mustafa Doğan'ı başından vurarak öldürdü.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 12:53

Adana’da kendisine para vermediği için tartıştığı babası Gökhan Ç.’ye (41) tabancayla ateş açıp, kendilerini sakinleştirmeye çalışan Mustafa Doğan’ı (39) başından vurarak öldüren G.C.Ç. (17), polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki ifadesinde babasını korkutmak için silahı ateşlediğini öne süren G.C.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BABASININ AYAKLARINA DOĞRULTUP ATEŞ ETTİ

Olay, 30 Temmuz'da saat 09.30 sıralarında, Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Nişanlısı M.C. ile tartışan G.C.Ç., barışmak amacıyla Mersin’e gitmek için babası Gökhan Ç.’den para istedi. Olumsuz yanıt alınca evdeki camları ve eşyaları kıran G.C.Ç., yanına aldığı tabancayla babasının işlettiği büfeye gitti. Burada babasından 75 TL alan G.C.Ç., 75 lira daha vermesini istedi.

Gökhan Ç. olumsuz yanıt verince tartışma çıktı. G.C.Ç., belinden çıkardığı tabancayı babasının ayaklarına doğrultup ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlardan biri yerden sekip, bu sırada kendilerini sakinleştirmeye çalışan ve bölgede değnekçilik yapan Mustafa Doğan’ın başına isabet etti. Doğan, kanlar içinde yere yığıldı, G.C.Ç. ise silahı bırakıp kaçtı.

KURŞUNUN İSABET ETTİĞİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Mustafa Doğan, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede ameliyata alınan Mustafa Doğan, 31 Temmuz’da doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

‘SÜREKLİ SİLAH VE BIÇAK ÇEKİYORDU’

Oğlunun kendisinden para istediğini, vermeyince de eve ve iş yerine zarar verdiğini kaydeden Gökhan Ç., “Sürekli silah ve bıçak çekiyordu, elinden alıyorduk. En son 150 TL para istedi, 75 TL verdim. Dükkana gelip ‘150 TL vereceksin’ dedi, küfretmeye başladı. O sırada Mustafa araya girip, ‘Tamam, parayı ben vereyim. Babanla kötü konuşma’ dedi. Silahı çekip, bana 3 el ateş etti, adamı vurdu” diye konuştu.

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheli G.C.Ç.’nin eve gittiğini, kıyafetlerini değiştirdikten sonra da mahalleden ayrıldığını tespit etti. G.C.Ç.’nin olayın ardından telefonla konuşarak caddede yürüdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaçış güzergahında çalışma yapan polis, şüpheliyi akşam saatlerinde sokakta yürürken yakaladı. Emniyete götürülen G.C.Ç.’nin ifadesinde, “Babamdan para istedim, vermeyince yanına gittim. Korkutmak için silahı ateşledim, araya giren kişi vuruldu. Kasıtlı olarak yapmadım” dediği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326