Generalini piranalara yedirdi

Kim Jong-un, kendisini devirmeye yönelik darbe hazırlığı içerisinde bir generali infaz ediş şekli tüm dünyada konuşuluyor. Uluslararası yayın kuruluşlarının manşetlerinde paylaşın haberde Kim Jong-un darbe girişimi hazırlığında olan bir generali kendisine ihanet ettiği gerekçesiyle piranalara yem etti.

Generalini piranalara yedirdi

Generalini piranalara yedirdi

Kim Jong-un, kendisini devirmeye yönelik darbe hazırlığı içerisinde bir generali infaz ediş şekli tüm dünyada konuşuluyor. Uluslararası yayın kuruluşlarının manşetlerinde paylaşın haberde Kim Jong-un darbe girişimi hazırlığında olan bir generali kendisine ihanet ettiği gerekçesiyle piranalara yem etti.

10 Haziran 2019 Pazartesi 10:18

Kuzey Kore'nin iç siyasetinde yaşanan olaylar kan dondurmaya devam ediyor. Son zamanlarda ABD ve ezeli düşmanı Güney Kore ile yakınlaşma süreci içerisine giren Kuzey Kore lideri kamuoyuna pozitif mesajlar vermeye devam ediyor. Öte yandan ortaya atılan iddia ise herkesi şoke etti. Ordunun içerisinde bulunan generalin kendisini devirmeye yönelik bir darbe girişiminde olduğunu öğrenen Kim Jong'un generali Ryongsong'u konutuna davet ettiği öğrenildi. Kuzey Kore lideri generali kendi konutunda korkunç bir şekilde infaz etti.

Kuzey Kore liderinin, adı henüz açıklanmayan bir general için film sahnelerini aratmayan kan donduran bir ölüm şekli seçtiği iddia edildi. Kim Jong-un'un daha önceki yıllarda çok sayıda sıradışı ölüm emri ve infaza adının karıştığı biliniyor.

Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un talimatıyla, Kamu Güvenliği Bakan Yardımcısı O Sang Hon alev makinesiyle yakılarak öldürülmüştü. Yıllar önce Güney Kore gazetesinde, Kim'in devletin üst düzeyinde bulunan 11 bürokratı askeri mahkemelerde yargılatıp alelacele ölüm cezasına mahkum ettirdiği ifade edilmişti. Gazete, bu 11 kişinin cezalarının ise kısa sürede infaz edildiğini iddia etmişti. Gazetenin haberine göre ölüm cezalarının infazında insanlık dışı yöntemler de uygulanmıştı. Ölüm cezası alanlar arasında bulunan Kamu Güvenliği Bakan Yardımcısı O Sang Hon, alev makinesi ile yakılarak öldürüldü.

Daha önce ise Kim Jong-un, kendisine karşı darbe hazırlığı içinde bulunduğu iddia edilen Genelkurmay Başkanı Kim Çol'u da 'havan topu' ile idam ettirmişti.

Kim Jong-un keyfi konularla ilgili ceza vermesiyle de bilinen bir kişi. Yıllar önce Kim Jong Un'un oturuşunu beğenmediği için Başbakan Yardımcısını idam ettirdiği iddia edilmişti.

Son olarak ortaya atılan iddia ise insanı hayrete düşüren nitelikte. İngiliz basınında yer alan habere göre Kuzey Kore liderinin, adı henüz açıklanmayan bir general için içi pirana dolu bir su tankı hazırlattığı ve generali içine atarak vahşice ölümüne yol açtığı bildirildi. İnfaz edilen generalin Kim Jong-un'a karşı darbe girişimi hazırlığı içinde olduğu iddia edildi. İçi pirana dolu tankın Kim Jong-un'un Ryongsong Sarayı'nda olduğu bildirildi. Generalin pirana dolu su tankına atılmadan önce de çeşitli işkencelere maruz kaldığı ifade edildi. Ölümünün ise piranalar tarafından mı yoksa önceden mi gerçekleştiği hakkında kesin bir bilgi bulunmadığı söylendi.

İddialara göre Kim Jong-un'un 1977 yapımı James Bond filmindeki bir sahneden esinlenerek bu şeklide bir ölüm tankı hazırlattığı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326