İran ABD üssünü vurdu!

Sabah saatlerinde uluslararası ajanslar tarafından geçilen son dakika haberine göre İran, ABD'nin iki üssünü füzelerle vurdu!

İran ABD üssünü vurdu!

İran ABD üssünü vurdu!

Sabah saatlerinde uluslararası ajanslar tarafından geçilen son dakika haberine göre İran, ABD'nin iki üssünü füzelerle vurdu!

08 Ocak 2020 Çarşamba 11:08

Geçtiğimiz günlerde Kasım Süleymani'nin öldürülmesinden sonra Twitter hesabından ABD bayrağı paylaşan Donald Trump, Irak'taki ABD üslerinin vurulmasından sonra yine Twitter'dan bir mesaj yayınladı. Trump, hasar tespitinin sürdüğünü yarın sabah açıklama yapacağını ifade etti. İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan ise bir tehdit mesajı daha geldi!...

SALDIRILARIN HEMEN ARDINDAN HELİKOPTERLER...

İran Devrim Muhafızları Ordusunun balistik füzelerle düzenlenen saldırının ardından Irak'taki ABD askerlerinin konuşlu olduğu üslerde güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkartıldı. Çok sayıda füzenin isabet ettiği Anbar'daki Ayn el-Esad hava üssünde saldırıların hemen ardından helikopterler üs çevresinde uçuş gerçekleştirdiği öğrenildi. Saldırılarda can kayıplarına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan, Amerikalı yetkili, CNN'e yaptığı açıklamada, İran'ın füze saldırısında hiçbir Amerikalının yaşamını yitirmediğini vurgulayarak, saldırıyla ilgili incelemenin devam ettiği bilgisini paylaştı.

Başka bir Amerikalı yetkili de ordunun saldırılardan önce uyarıldığını ve askeri personelin sığınaklara girdiğini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326