THY Kahramanmaraş’ta personel alacak!

Türkiye Hava Yolları tarafından yayınlanan personel alımı ilanına göre Kahramanmaraş ve 27 farklı şehirde işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu.

THY Kahramanmaraş’ta personel alacak!

THY Kahramanmaraş’ta personel alacak!

Türkiye Hava Yolları tarafından yayınlanan personel alımı ilanına göre Kahramanmaraş ve 27 farklı şehirde işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu.

06 Mayıs 2022 Cuma 14:16

İşte tüm detaylar…

THY 28 şehirde personel alımı için ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre THY bünyesinde çalışacak işçi alımı, personel alımı ve memur alımı yapılacaktır. Türk Hava Yolları elektronik başvuruları başladı.

“Yetenekli part-time çalışma arkadaşlarımız, sahip olduğu iletişim-planlama becerisi, ekip bilinci, çözüm odaklı yaklaşımı ve inisiyatif alabilme yeteneği sayesinde Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ile kariyerine zirvede başlama imkânı bulacaktır.

Siz de aşağıdaki şartları taşıdığınızı düşünüyorsanız, başvurunuzu heyecanla bekliyoruz!”

Genel Başvuru Şartları Başvuru yapacak adaylar için THY‘ nin yaptığı ilana göre adayların T.C vatandaşı olması gerekiyor. Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmayan, 26 yaşından büyük olmamak, herhangi bir lisans programının 3. sınıf öğrencisi olma ve iyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip olma şartları ile personel alımı yapılacaktır.

THY Personel Alımı Başvuru Şekli Türk Hava Yolları personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular online olarak elektronik ortamda THY sayfası üzerinden yapılacaktır.

Adaylar için başvurular haberimizin altında yer alan başvuru ekranı linki üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapacaklar için başvurular alınmaya açık olup, en geç müracaatlar 8 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Elâzığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Mardin, Muş, Ordu-Giresun, Siirt, Sivas, Şırnak, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van, Zonguldak illerinde alım yapılacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326