Mado Bu Bayramda Da Yüzleri Güldürdü

Yıllardır firma olarak kalitesinden ödün vermeden Kahramanmaraş’ın tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağlayan MADO, 4 kuşaktır aynı kalite ve aroma ile ürünlerini tüketiciye ulaştırıyor.

Mado Bu Bayramda Da Yüzleri Güldürdü

Mado Bu Bayramda Da Yüzleri Güldürdü

Yıllardır firma olarak kalitesinden ödün vermeden Kahramanmaraş’ın tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağlayan MADO, 4 kuşaktır aynı kalite ve aroma ile ürünlerini tüketiciye ulaştırıyor.

25 Mayıs 2020 Pazartesi 14:37

Kahramanmaraş’ın en güçlü markası olan MADO, Dünyanın en lezzetli dondurmasını 36 ülkenin damak tadına sunmaya devam ediyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı’nda “Sen gidemiyorsan hediyen gitsin” kampanyası ile de hemşerilerine büyük kolaylık sağladı.

BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TATLILAR

MADO, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde Ramazan Bayramında 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilince bir kampanya başlattı. Yasak nedeniyle bayram ziyaretleri yapamayan vatandaşlar hediyelerini Yaşar Pastanesini arayarak istediği adrese gönderebilecek. Bayram süresince uygulanacak sokağa çıkma yasağında Mado, doğduğu topraklarda hemşerilerine hediyeleşme adına büyük bir kolaylık sağladı. Koronavirüsle mücadele kapsamında ilan edilen bayram süresi boyunca sokağa çıkma yasağı, yüzyıllardır devam eden bayram ziyareti ve hediyeleşme geleneğini de askıya aldı. Son haftalarda Ramazan Bayramına hazırlık çerçevesinden bir birinden lezzetli tatlıları hazırlayarak hemşerilerinin beğenisine sunan MADO, Bayram süresi boyunca da müşterilerine paket servis aracılığıyla hizmet verecek. Kahramanmaraş merkezde hangi ikametten aranırsa aransın, Mado müşterisinin siparişini kısa sürede adreslerine ulaştıracak.

MADO YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

“Sen gidemiyorsan hediyen gitsin” kampanyası ile yüzleri güldüren MADO her zaman olduğu gibi yine bir ilki gerçekleştirdi. Yüzyıllardır devam eden geleneğin devam etmesi için büyük bir kampanya başlattıklarını belirten MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, hediyeleşme açısından geleneğin devam etmesi için büyük bir kampanya başlattıklarını söyledi. Kanbur; “Yüzyıllardır her bayram, yakın akrabalardan başlamak üzere hediyelerimizle birlikte bayramlaşma ziyaretine gideriz. Bilindiği üzere dünya da Pandemi haline gelen Koronavirüs nedeniyle bu bayramda evlerdeyiz. Bizde Yaşar Pastanesi olarak ‘sen gidemiyorsan hediyen gitsin’ diye bir kampanya başlattık. Annelerini, babalarını, kardeşlerini, akrabalarını, dostlarını ziyarete gidemeyen vatandaşlarımız, bayramlarını telefonla kutlayacaklar. Fakat hediyelerini bizim aracılığımızla gönderebilirler.

BİR BİRİNDEN DEĞERLİ ÜRÜNLER EVLERE TESLİM

Bayramda bir birinden değerli ürünlerimizi hazır ettik. Hem evlere paket servis hem de hemşerilerimizin istediği adrese hediye olarak gönderilecek hediyeleri paketledik. 0 344 225 08 08 nolu telefonu arayan hemşerilerimiz istediği ürünleri istediği adrese gönderebilecek. Bu vesile ile tüm İslam dünyası ve hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlarım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326