Akçakaleye havan saldırısı! Yaralılar var

Suriye'den atılan 4 havan mermisi daha Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine düştü.

Akçakaleye havan saldırısı! Yaralılar var

Akçakaleye havan saldırısı! Yaralılar var

Suriye'den atılan 4 havan mermisi daha Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine düştü.

10 Ekim 2019 Perşembe 15:43

Bölgeden gelen ilk bilgilerde, bina ve araçlara isabet eden roketler nedeniyle çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri vatandaşları sınırdan uzaklaşmaları ve evlerine gitmeleri konusunda uyardı. Habertürk ise haberinde havan mermilerinin Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü binalarına düştüğünü belirtti.

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.

Bu arada, terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Akçakale’ye 4 havan mermisi atıldı. İlçe merkezine düşen havan mermileri nedeniyle 17 kişi yaranladı.

Belediye hoparlörlerinden vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarılar yapılıyor. İlçede okullar Pazartesi gününe kadar tatil edilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326