Eğitim ve Ulaşıma Kar Engeli

Kahramanmaraş’ta yoğun kar yağışı nedeniyle, 4 ilçede eğitime 1 gün ara verildi, 60 köy yolu da ulaşıma kapandı.

Eğitim ve Ulaşıma Kar Engeli

Eğitim ve Ulaşıma Kar Engeli

Kahramanmaraş’ta yoğun kar yağışı nedeniyle, 4 ilçede eğitime 1 gün ara verildi, 60 köy yolu da ulaşıma kapandı.

07 Şubat 2019 Perşembe 14:12

Kahramanmaraş’ın Göksun, Afşin, Nurhak ve Çağlayancerit İlçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. İlçe merkezlerinde 50 santime, yüksek kesimle kırsal köylerde 2 metreyi bulan kar kalınlığı karşısında vatandaşlar kışın şiddetiyle mücadele ediyorlar. Kar yağışının çok etkin olduğu Göksun, Nurhak, Çağlayancerit ve Afşin’de tüm okullar 1 gün süre ile tatil edilirken, kamuda çalışan hamile bayanlarla engelli kişilere idari izin verildi. Kent genelinde 60 köy yolu ulaşıma kapandı. Birçok noktada kar, evlerin boyuna kadar ulaştı. Kara yolları ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolların açılması için seferber edildi.

Kahramanmaraş-Kayseri yolu tüneller ile Göksun Elbistan arası kara yolunda da trafikte de zorluklar yaşanıyor. Zaman zaman kapanan yollar ekipler tarafından açılmakta. Yoğun kar yağışının devam ettiği bölgede kış, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Son Güncelleme: 07.02.2019 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326