Önemli Medya Platformları Satışa Çıkıyor

Ay Yıldız Medya bünyesinde barındırdığı yerel ve ulusal medya platformlarını satışa çıkardı.

Önemli Medya Platformları Satışa Çıkıyor

Önemli Medya Platformları Satışa Çıkıyor

Ay Yıldız Medya bünyesinde barındırdığı yerel ve ulusal medya platformlarını satışa çıkardı.

08 Ağustos 2020 Cumartesi 12:22

Ay Yıldız Medya Firma Yetkilisi Muhammed Tuğ yaptığı açıklama ile firma bünyesinde bulunan ve sektörde önemli yerleri olan haber platformlarının, medya mecralarının satışa çıkarıldığını duyurdu.

Özellikle ilimiz Kahramanmaraş’ta il ve ilçeler bazında bünyesinde bir çok önemli haber platformlarını bünyesinde barındıran Ay Yıldız Medya, şehirde çok geniş bir kitleye hitap eden ve il ve ilçe yapılanmasında önem arz eden şehirle ilişkili bir çok haber platformu ve haber yayın ağı bu kapsam da satacak.

Bir çok ziyaretçisi ve takipçisi olan ilimizin önemli platformları Manşet46, Kahramanmaraş TV ilgilenenler için satışta olacak. İlçeler bazında da önemli yerleri olan Göksun Haber, Pazarcık Haber, Türkoğlu Haber, Andırın Gündem, Afşin Gündem, Afşin TV, Türkoğlu TV gibi önemli mecralar satışta olacak.

Satışlar ilgili açıklamasında gelen teklifleri değerlendirip verilen en yüksek teklife ellerinde ki bu platformların satışının gerçekleşeceğini belirtti.

Bunun dışında yurt genelinde de çalışmalarının devam ettiğine değinen firma yetkilisi ulusal alanda ki mecraları için özelde görüşmelerinin gerçekleştiğini , Kahramanmaraş’la ilgili mecralarla ilgili bilgilendirme yaptıklarını çünkü satışa çıkarılan platformların ilimizi ilgilendiren önemli mecralar olduğunu belirtti.

İRTİBAT NUMARASI:0530 200 03 90

Son Güncelleme: 08.08.2020 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326