Osmaniye’de sosyal uyum kampı

Osmaniye’de sosyal uyum kampı

Osmaniye’de sosyal uyum kampı

27 Aralık 2017 Çarşamba 17:40

OSMANİYE (AA) - Osmaniye’de "Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı" Projesi kapsamında, Türk ve Suriyeli kız öğrencilerin sosyal uyum kampı başladı.

Aslantaş Gençlik Kampı’nda bir araya gelen 165 öğrenci için sanat, spor, gezi ve kamp gibi birçok etkinlik düzenlenecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kamp açılışında yaptığı açıklamada, 4 gün sürecek kampa Osmaniye, Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Şanlıurfa’dan Türk ve Suriyeli kız öğrencilerin katıldığını belirtti.

Birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade eden Demir, "Türk ve Suriyeli kız öğrencilerimizi kampımızda ağırlamaktan mutluyuz. Kampımızın birlik ve beraberliğin güçlenmesi bakımında faydalı olacağına inanıyoruz. Müslümanlar olarak hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Son dönemlerde göstermiş olduğumuz dik duruş sayesinde, Kudüs konusunda yanlışa karşı topluca doğru bir karar alındı. " diye konuştu.

Daha sonra öğrenciler tarafından Kudüs, kardeşlik, şehitlik ve vatan sevgisi konularında şiirler okundu.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326