Kahramanmaraşlı sporcu Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye vücut geliştirme şampiyonu Elbistan'dan. Elbistanlı sporcu Hüseyin Çimen, Vücut Geliştirme ve Fitness Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu.

Kahramanmaraşlı sporcu Türkiye şampiyonu oldu

Kahramanmaraşlı sporcu Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye vücut geliştirme şampiyonu Elbistan'dan. Elbistanlı sporcu Hüseyin Çimen, Vücut Geliştirme ve Fitness Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu.

03 Nisan 2021 Cumartesi 16:00

Elbistan Gazi Spor Merkezi'nde antrenör olarak görev yapan Elbistanlı sporcu Hüseyin Çimen, 31 Mart - 4 Nisan arasında Antalya'da, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona da, 75 kiloda birinci olarak, Milli Takıma seçilmeye hak kazandı.

Çimen, düzenlenen yarışmada 75 kiloda rakibi olan 13 kişiyi geride bırakarak Elbistan'a bu başarıyı kazandırdı.

Başarılı sporcu Çimen, yaptığı açıklamasında ise, milli takımı mükemmel şekilde temsil edebilmek için üstün gayretle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Çimen yaptığı açıklamasında; "Yıllardır Elbistan'da vücut geliştirme ve fitness dalında Gazi Spor Merkezi'nde antrenör olarak görev yapıyorum. Daha önceden de Ankara'da aynı görevi yapmaktaydım. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'nun yapmış olduğu Türkiye şampiyonası ve Avrupa milli takım seçmelerinde 75 kiloda birinci seçilerek Türkiye şampiyonu oldum.

Bundan sonraki hedefimiz Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmek ve Avrupa'da yaptığımız derece ile dünya şampiyonasına gitmeyi hedefliyorum. Bu süre zarfında gerek meslek büyüklerimiz gerekse çalışma arkadaşlarımın katkılarından dolayı da onlara teşekkür ediyorum.

ELBİSTAN'DA BÜYÜK AVANTAJ

Elbistan'ın sosyal ve sporsal anlamda çok büyük avantajları olduğunu görüyorum. Elbistan'ın gençlerinin de bu sporsal avantajlardan faydalanmasını istiyorum. Elbistan'ın gençlerin dışarıda parklarda gezmektense, çeşitli spor faaliyetleri ve kulüplerine üye olup, kendilerini geliştirmelerini çok isterim." diye konuştu.(ELBİSTAN OLAY)

Son Güncelleme: 03.04.2021 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326