Adem Mağralı’dan bayram mesajı

Kahramanmaraşlı İş insanı Adem Mağralı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Adem Mağralı’dan bayram mesajı

Adem Mağralı’dan bayram mesajı

Kahramanmaraşlı İş insanı Adem Mağralı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

01 Mayıs 2022 Pazar 22:33

Mağralı mesajında şunları kaydetti;

“Kardeşliğimizi, yardımlaşma ve dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi en yoğun ve güçlü şekilde yaşadığımız bir Mübarek Ramazan Bayramı’na daha ulaşmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için büyük fedakârlıklarda bulunmuş çok kıymetli şehit ailelerimizi ve kahraman gazilerimizi böylesine anlamlı günlerde ve her daim hatırlamak, ayrıca hastalarımıza, büyüklerimize ve yardıma ihtiyacı olan yakınlarımıza, vatandaşlarımıza karşı görevlerimizi yerine getirmek büyük önem taşımaktadır.

Ramazan Bayramının, tüm insanlığın barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlenmesine vesile olması dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlar geçirmenizi diliyor, Sevgi ve Selamlarımı sunuyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326