Ak Parti neden kan kaybediyor?

Değerli okuyucularım bu konuda ki fikirlerimi maddeler halinde sizlerle paylamak istiyorum.

Ak Parti neden kan kaybediyor?

Ak Parti neden kan kaybediyor?

Değerli okuyucularım bu konuda ki fikirlerimi maddeler halinde sizlerle paylamak istiyorum.

02 Temmuz 2019 Salı 11:28

Sıkça gündemi meşgul eden bir soru var; Ak parti neden kaybetti?

- Öncelikle İstanbul seçimini baz alırsak, seçimin yenileneceğinin haklı sebepleri konusunda halk ikna edilmedi! E sorarlar adama bir çalıntı, sahtekarlık varsa neden komple bölgeler için değil de İstanbul için yenileme kararı alındı? İstanbul’da milletin iradesi gasp edildi ise tüm Türkiye’de de aynı durum değerlendirmesi yapılması kaçınılmaz değil miydi?)

-Teşkilat üyeleri sosyal medya üzerinden aşırı bir şekilde İmamoğlu’nun şahsi onurunu zedeleyecek alaycı ve acımasız tezler ileri sürdüler.( Oysa biz kucaklayıcıydık, her fikre , her zikre hoşgörü ile mübalağalar yapardık, kimsenin onurunu zedeleyemeyerekten!) 

- Seçim kampanyasında sürekli Çemberin içine İmamoğlu koyuldu.( oysa merkeze halk ve icraatlar konuşularak, ve rakip aday hiç yokmuş gibi gücümüze temelimize sadık kalarak, daha ılımlı daha sevecenli millet odaklı strateji koyulmalıydı.)

- Seçimlerden sıkılan halk; Yeniden seçime gitmeye mecbur edildiği için, kaybedildi..

- Her seçimde olduğu gibi yine seçime FETÖ’cüsü yok, PKK’lısı falanı filanı defalarca, milyonlarca konuşulduğu için insanlarda artık bıkkınlık derecesi yaratacak bayatlamış konular tekrar tekrar sahnelerde yerini aldı.( Hayır biz neyin ne olduğunu biliyoruz, Bize Yeni Türkiye’nin vizyonundan bahsedin! İnavasyon istiyoruz inogeçmiş değil!)

- Ak parti teşkilatı iş bulma kurumu gibi görülmeye başlandı. Gönüllü olarak girilen parti kapısı, çıkar menfaat ilişkisine döndü. Menfaatler bitene kadardı bu sevda.(Hani birlikte ıslanacaktık yağan yağmurlarda? Yağmuru gören paçasına sarıldı. Sadece kendi çıkarımıza baktık. Reise olan sevda memlekette yağmur yağana kadardı. Samimi dürüst insanları göremedik!)

- En can alıcı hususta benim için şu: genel ve yerel seçimlerde hep aynı kişiler üzerinde yoğunlaşıldı! Bir defa vekil oldu, sonra bakan , sonra vekil, tekrardan vekil 4 dönem üst üste vazgeçmediniz o adamdan? ( soruyorum sizlere yüzlerce Bilgi birikimli, eğitim almış, yaşamış insanlar aday adayı oldular hiç mi içerisinde mevcut vekilden iyisi çıkmadı? Mevcut vekil saltanat sistemi gibi çark sürekli etrafında dönüyor, Gel babam gel! Oysa bize yeni vizyonlara sahip, yeni heyecanlara sahip farklı yüzler lazımdı. Bırakın tecrübeyi Meclis yönetmenliğini ilkokul mezununa okutsanız anlayacaktır kısa sürede.) 

- İl başkanları, ilçe başkanları gerekirse bu saatten sonra sıfırlansınlar. Çünkü halk ile sürekli iç içe olan onlar. Ve en çokta kaybettiren onlar...( Bir defasında siyasete atılmayı düşündüm samimi söylüyorum, il teşkilat başkanı ile fikir alışverişine gittim bana ; “Ne kadar paran var denildi? Biliyorsun bu işler parasız olmaz. Ve arkamdan da Neyine güvenipte gelmiş denildi.. “Bu tavırda olan vizyonsuz adam bir teşkilatı ve Koca Reis-i temsil ediyor zannınca? Bu tarz sorular alan kaç insanı partiden soğuttunuz siz bir düşünün. Reis kim olursan ol kendine güveniyorsan kapımız açıktır diyor. Taşra paran kadar varsın gibisinden hikaye okuyor. Siz nankör samimi olmayan şahıslar yüzünden memleket kaybetti!!

- Yol yaptık, köprü yaptık, üniversite, havaalanı yaptık. Maaş bağladık Dediniz de yaptıklarınız zaten göz önünde, bize yapacaklarınızdan daha çok bahsetmeliydiniz. ( Bir Bayram ikramiyeyi kes gör edilen bedduaları, birazda bir kısım insanlar da aşırı nankör pozitif her şey amenna, negatiflik varsa aman aman!)

- İstanbul seçimi için tüm illerden belediye başkanları, kanaat önderleri iş adamları toplatıldı. Gidenler yemek pozları vermek dışında ne yazık ki başka bir başarı göstermediler. Hepsi Binali bey ile selfi çekme yarışındaydılar. ( Arkadaşım siz oraya fotoğraf çekmeye mi gittiniz? Kaçınız İstanbul’da bulunan yakınının kapısını çalıp misafir olup, Binali bey için konuştu? Oteller doldu taştı yaa insaf tatil gibi geldi size hoş gidip, sıfır kalori boş geldiniz! Size güvenen Reis’in yüzündeki üzüntüye sebep olduğunuz için yazıklar olsun size!)

- Yerel seçimlerde o bölgenin vekili bakanı kimi seçtiyse o Başkan oldu! Halkın istediği Kişiler Başkan adayı olmadığı için kaybedildi? Vekil’in görüşünü niye alıyorsunuz ki oda menfaatimi kimde gördüyse onu seçti. Yerelden düşüşe geçen ak parti bu adamlar olduğu sürece genel seçimde daha çok düşüşe gerçektir. Memleketimin %60 larında Olan AKP,% 30’a düşmüş vekilim çıkıp halka teşekkür Nutuk’u okuyor başardıııık diye naralar atıyor.( Sayın vekilim en büyük başarınız yarı yarıya düşürdüğün oy kitlesi oldu! Neden seçim bitti fikirler kapatıldı? Halkı dinlemediniz, istişareler yapmadınız, neden düştük diye durum değerlendirmesi yapmayıp, aaamaan nede olsa aldık dediniz? Bugün aldınız fakat yarın çok meçhul.)

- Teşkilata giren ilkokul mezununu belediyeye alıp, taşeron kadrosundan kadrolandırıp, binlerce üniversite mezunu boş gezen gencin yüreğini ve hayallerini yaktığınız için kaybettirdiniz? Konuşmasının her cümle başında Gençliğe önem veren bir Reis’i dönen dolaplardan bi haber ettiğiniz için kaybettiniz. 

- Cimer’e sıkıntılarını yazan vatandaşın sorununu CB’den önce vekile gösterdiğiniz için ve seçme yaptığınız için kaybettiniz..

- Çaldığınız kapılarda çok vasıfsız ve bilgisiz olduğunuzu gösterdiğiniz için kaybettiniz.

- Yeni Türkiye değil eski Türkiye kavramı üzerinde sürekli gidip geldiğiniz için kaybettiniz. 

- Yeniden Gönüllerde zirve yapmak için değişim şart! Vasıfsız, nankör , çıkarcı , emeksiz kişileri çekip ufku açık insanlara yer açın.) 

            Saygılarımla.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

yazdıklarınızda haklı olduğunu hususlar yok değil. fakat hırsızın hiç suçu yokmuş gibi yazmakta moda oldu galiba. unutmayın iktidar yıpranma yeridir. yirmi yıllık iktidar bu ülkede bu güne kadar hiç olmadı. ak parti yönetimini teşkil edenler sizler ve bizleriz. kalitemiz ne ise devletimizinde, partilerimizinde kalitesi aynıdır. her kesi hırsızlık ve yolsuzluk ile suçlayanlar, bizzat toplumun tamamını zan altında bıratıklarının farkındamıdırlar. kendilerini temiz her kesi suçlu ilan edenler, mensup oldukları millete en büyük zararı verenlerdir. binali beyin hiç lüzumu yok iken diyarbakırda kürdistan, lazistan sözleri ve arkasından istanbulda pkk itinin kardeşi ile görüşülmesinin bir bedeli olacaktı, bu hususları atlamışsınız.MHP nin hassas olduğu çözüm sürecini hatırlatan saçmalıklar oyları düşürmüş olmasın.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326