Balkarlı bitkisel market hizmete girdi

Kahramanmaraş’ta Balkarlı Bitkisel market hizmete girdi.

Balkarlı bitkisel market hizmete girdi

Balkarlı bitkisel market hizmete girdi

Kahramanmaraş’ta Balkarlı Bitkisel market hizmete girdi.

13 Mart 2021 Cumartesi 19:48

Kahramanmaraş’ta, Yunus Emre Taziye evi karşısında hizmete açılan Balkarlı Bitkisel market geniş ürün yelpazesiyle hizmete vermeye başladı.

Baharat, doğal gıda ve kozmetik ürünlerin satıldığı, bitkisel her türlü ürünün bulunabileceği bir satış mağazası olarak 1 Şubatta hizmete giren Balkarlı Bitkisel market, yaklaşık 150 çeşit bitkisel ürün çeşidini bünyesinde barındırıyor.

İşletme sahibi Ayşegül Didem Balkarlı, yaptığı açıklamada; “Pandemi nedeniyle vatandaşlarımızın bağışık güçlendirici tüm bitkisel ürüne yer verdik. Bitki çayından sirkeye ve macuna kadar geniş ürün yelpazesi bulunuyor.

İnsanların rahatlıkla ulaşacağı bir lokasyonda bulunuyor. Corona döneminde bitkisel ve doğal ürünlerin önemi bir kat daha arttı. İnsanlar doğal beslenmenin önemini anladı. Yıllardır bu işle uğraşıyoruz. Kendi işletmemizi açarak insanlara hizmet etmeye başladık. Hem uygun hemde sağlıklı ürünleri evinizden eksik etmeyin. Sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 16.03.2021 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326