‘Biz büyük asil bir milletiz’

Ankara'da insanlıktan yoksun kendini bilmez cahil cuharaların yaptığı Cemevlerine yönelik eylem Üçbeş çapulcunun oyununa ve gazına gelmez bu asil millet.

‘Biz büyük asil bir milletiz’

‘Biz büyük asil bir milletiz’

Ankara'da insanlıktan yoksun kendini bilmez cahil cuharaların yaptığı Cemevlerine yönelik eylem Üçbeş çapulcunun oyununa ve gazına gelmez bu asil millet.

01 Ağustos 2022 Pazartesi 13:50

1980 de 12 Eylül askeri darbesini yaşayan ve tanık olan biri olarak o günleri çok iyi biliyorum. Bugün geldiğimiz noktada geçmiş yıllarda kendini bilmez insanlıktan nasibini almamış cahil cuharalar tarafından hunharca insanı ve insanları katleden kan emiciler ve can'a kıyanlar ve onların yandaşları ve kan emicileri müslümanlıktan vicdan ve merhametten yoksunlar insanlıktan bahsedemez. Alevisi, sunnisi, kürdü, çerkezi, boşnak ve tatarı, türkmen ve göçeriyle aynı bayrak altında yaşayan aynı toprağı ve vatanı savunan içiçe girmiş ve kaynaşmış bu asil millet üçbeş çapulcunun oyununa gelmez ve boyun eğmez. Kaldıki etrafımızda yanan ateşin ne dumanı nede közü olacak kadar saf ve salakta değil bu asil millet. Türkün Türkten başka dostu yok diye yıllardır haykıran bu asil ve cesur millet emperyalist güçlerin ne oyununa nede gazına gelecek kadarda saf ve cahil değil. Bu neyin kini ve neyin intikamı. Allah aşkına " Hz. Ali Hz. Muhammedin damadı ve amcasının oğlu ise, Hasan ve Hüseyinin babaları ve Fatıma ananın eşi ise" o zaman biz kimiz? Siz neyin kafasını kime göre yaşıyorsunuz. Avrupa denilen sözde insan haklarından bahseden ve insanlıktan nasibini almışlar tarafından Ülkemize karşı düşmanca faaliyetler içinde bulunup kin ve öfkelerini kusan ve törür odaklarını besleyip vatanımıza ve milletimize karşı her türlü namussuz ve şerefsizliği kusan terör sevicileri ve kandan beslenen çapulcu sürüsü arzu ettikleri ve bekledikleri emellerine hiçbir zaman kavuşamayacak ve sevinemeyeceklerdir. Ne bu ülke eski Türkiye nede bu asil millet eski kafalı değil artık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları canı kanı pahasına yokluklar içinde kurdukları Cumhuriyeti şer odaklarına teslim edecek kadar zavallı ve çaresiz değil artık. Ankaradaki cemevlerine yapılan fütursuzca saldırıyı çıkar odakları kandırmış olabilir yada eline üçbeş kuruş verilip delinin biri kandırılmışda olabilir. Ne Türkiye eski Türkiye, nede bu asil millet cahil millet değil artık. İnanıyorumki dün olduğu gibi birlik, dirlik, kardeşlik bağı altında hepimizin akraba olduğu günümüzde millet olarak bizi parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecek ve çapulcuların oyununa ve kışkırtmasına boyun eğmeyecektir. Muharrem ayı Ülkemize ve milletimize bolluk bereket huzur ve mutluluk getirsin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326