Dünya'da Tek İyilik Seven Biz miyiz

Yine bir hafta sonu daha.

Dünya'da Tek İyilik Seven Biz miyiz

Dünya'da Tek İyilik Seven Biz miyiz

Yine bir hafta sonu daha.

07 Ağustos 2021 Cumartesi 13:01

İçim acıyor yüreğim kanıyor, Ülkemin birçok ormanı bitki örtüsü kül oldu ve birçok sessiz ve dilsiz kulları acılar içinde yanarak can verdi.

Birçok halkımız evinden barkından anılarından hayallerinden oldu yarınlarından umutsuz kaldı. Allah aşkına ne kadar seven insan seven bir milletmişiz çıkın çıkın gelin diye kucaklarımızı kollarımızı açıp her geleni kucaklıyoruz. Namusunu bırakıp gelenin namusu olur mu. Gittiği yerde rahat dururmu Allah aşkına.

Suriye’de savaş bitti bayramda akın akın ülkesine gidenler koşa koşa geri dönüyorlar aş, iş, ekmek bol nasılsa her türlü imkan ellerinde ye kürküm ye oh ne ala memleket.

Suriyelisi, Iraklısı, Afganistanlısı, Pakistanlıdı, Somalisi, Kenyalısı, Afrikalısı, Asyalısı, Zencisi, Arabı ve daha adını bilmediğimiz birçok Ülke vatandaşı benim Ülkemde elini kolunu sallaya sallaya cirit atıyor.

Meğer ne kadar özlemiş yabancıları. Kendi içimizde birbirimizden koparak saygıdan sevgiden ve hoşgörüden uzaklaşarak yabancılardamı arar olduk acaba.

Dedim ya namusunu bırakıp ülkesinden kaçanların namusu olurmu Allah aşkına. İnsanın kendi ülkesinde yabancı olması ne kadar acı ne kadar vahim bir durum değilmi. Ormanlarımız yanarken onların denizde keyf çatması benim analarımın bacılarımın kadın ve kızlarımızı dikizlemesi benim kanıma dokuyor.

Benim ülkemde benim halkım özgürce ve tek başına cadde ve sokaklarda gezerken onların guruplar halinde beşerli onarlı gezip benim halkıma gözdağı vermesi dokunuyor benim kanıma. Namusunu getirenler siyah çarşafa soktukları özgürlükten mahrum bıraktıklarını namuslarının gözleri önünde benim bacılarımı taciz etmeleri dokunyor işte benim kanıma. Ar, namus, şeref, haysiyet, onur ve gururlu halkım devlet kurumlarından ve belediyelerden herhangi birşey istemeye utanırken, bu utanmaz ve aymazlar kuyruklara girip kapmak için yarış yapıyorlar. Dedim ya dokunuyor işte benim kanıma ve onuruma.

Avrupalı ülkesine alırken eğitimli ve donanımlıları tercih ederken sınırlı sayıda kabul ederken ne kadar asalak cahil bir halta yaramayan beleşten geçinen varsa benim ülkeme kambur ve yük olmaya devam ediyor. Yamayın etmeyin Allah aşkına ülkesinde savaş olmayanları gönderin kendi ülkelerine benim ülkemin halkı rahat bir nefes alsın artık. Boğulduk kendi ülkemizde nefes alamaz hale geldik hep birlikte halk olarak.

Sokak ve caddelerde gözlerim kendi halkımı arar oldu dedim ya dokunuyor benim kanıma işte. Şuan ülkemde tacizden, tecavüzden, cinayet ve soygundan cezaevlerinde tutuklu bulunan kaç yabancı var bilen varmı acaba.

Yavaş yavaş içimize karışan bu neydu belli olmayan ırklar ve bu ırkların işe yaramayan enbesilleri yarın benim Ülkemin başına bela olacak ve bizler gidecek Ülke aramaya başlayacağız.

Türk milleti olarak Vatan, Toprak, Bayrak aşkımızdan ödün vermedik bugüne kadar, bundan sonrada Namusumuzu üç beş çapulcuya teslim etmeyiz Allah'ın izniyle. Yıllardır misafirimiz oldular her türlü rahatlığı ve mutluluğu yaşadılar bizde Ülke ve millet olarak bağrımıza böğrümüze bastık sevdik onura ettik.

Şimdi sıra benim Ülkemin asil ve onurlu insanı ve halkının huzur ve mutluluğunu yaşaması zamanı. Bu kadar zarar verdiniz benim Ülkemin bütçesine benim onurlu, şerefli, Arlı, namuslu Vatan, Toprak, Bayrak aşkıyla yanıp tutuşan halkımın düşün artık yakasından düşünkü biz bizimle huzurlu ve mutlu kalalım.

Ciğerimizi yakanların ciğerleri yansın, benim Vatanıma, Toprağıma, Bayrağıma, Milletime kim ihanet ediyorsa Allah bin türlü belasını versin. Hayırlı tatiller diliyorum güzel Ülkemin asil ve namuslu halkı ve insanlarına.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYEN HERKESE SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326