Erdal Kanbur’dan Bayram Mesajı

Mado Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Erdal Kanbur’dan Bayram Mesajı

Erdal Kanbur’dan Bayram Mesajı

Mado Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

01 Mayıs 2022 Pazar 13:33

Erdal Kanbur mesajında: "Bir mübarek Ramazan Ay'ını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.

Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.” diyerek şöyle devam etti:

“Ramazan Bayramı’nda kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. Kahramanmaraş halkının bayramlarını kutluyorum. Şu günlerde şehitlerimiz var, onları da rahmetle anıyorum. Onlar olmasa biz bayram yapamayız. Tüm güvenlik kuvvetlerimize şükranlarımı sunuyorum. Onlar vatan nöbetinde bekleyerek bizlerin bu güzel bayramları yapmamızı sağılıyorlar.

Yüce Allah'tan, bu mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326