Hasırcıoğlu AVM takdir topladı

Kahramanmaraş’ta faaliyet yürüten Hasırcıoğlu AVM, ATV’nin yeni dizisi Maraşlı’ya sponsor oldu.

Hasırcıoğlu AVM takdir topladı

Hasırcıoğlu AVM takdir topladı

Kahramanmaraş’ta faaliyet yürüten Hasırcıoğlu AVM, ATV’nin yeni dizisi Maraşlı’ya sponsor oldu.

25 Ocak 2021 Pazartesi 12:22

Sponsorluk anlaşmasıyla Kahramanmaraşlıların takdirini toplayan Hasırcıoğlu AVM, dizinin reklam arasında ise Kahramanmaraş’ın İstiklal Madalyasını kullanmasıyala dikkat çekti.

Kahramanmaraş’ın Kahramanlık nişanına vurgu yapılan reklamda farkındalık oluşturlması amaçlandı.

Atılan bu adım sonrası sosyal medyadan çok ciddi olumlu tepki alan Hasırcıoğlu AVM, sosyal projesiyle Kahramanmaraş’ın gönlünde taht kurdu.

Konuyla ilgili konuşan Hasırcıoğlu AVM Genel Müdürü, Gürbüz Meral; “Biz kentin sosyal, kültürel anlamda tanıtımına katkı sunacak dizilere destek vermekten şeref duyarız. Kahramanmaraş’ın adını taşıyan Maraşlı dizisine, Kahramanmaraş’ın adını taşıdığı için destek verdik. Aldığımız kara sonrası gelen yorumlar bizi menun etti. Tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”

Kahramanmaraş’ta 28 yıldır Alışveriş Sektöründe Kaliteli Hizmetiyle Müşterilerin Tercih Ettiği Hasırcıoğlu AVM kampanyalarına da devam ediyor.

Binlerce Ürün İle Müşterilerine Geniş Bir Alış Veriş Yelpazesi Sunan Hasırcıoğlu AVM, Kaliteli Hizmet Anlayışı, Müşteri Memnuniyeti Önceliğiyle Her Geçen Gün Büyümeye Devam Ediyor. (HABER-MUTTALİP AKKUŞ)

Son Güncelleme: 25.01.2021 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326