Hayat oyunun da sahneye bir kere çıkılır...

Hayat oyununda sahneye bir kere çıkılır.

Hayat oyunun da sahneye bir kere çıkılır...

Hayat oyunun da sahneye bir kere çıkılır...

Hayat oyununda sahneye bir kere çıkılır.

15 Ekim 2021 Cuma 10:53

Her yokuş başında görüp de çıktığın vitesle in! tabelasını unutma sakın.

Kullanılırken makine gibi kullanılabilirsin sayılarla kayıtlara geçersin altın yıldızlar parlak kumaşlarla okşanabilir tenin sana onlar bir kadın eli gibi gelebilir.. Ruhunu da okşayabilirler. Kullanılırken makine de iniş çıkışlarda ihtiyatlı kullanılır.. Nihayet onun için bir harcama yapılmıştır..

Verilen değer o harcamalardan ibarettir.. Şunu hiç unutma ki kullanım suren bir gün bitecek.. İşte o zaman sende sayılardan düşeceksin.. Çıktığın vitesle inmeyeceksin bulunduğun mevkiden.. Birdenbire silineceksin.. Senin traştan sonra attığın permatik gibi olacaksın.. En popüler anında bile üç adım ilerisini düşünmeyi unutma.. Gerçek işte orada.. Bir makinenin en önemli parçası olsan bile karar verme hakkı yok elinde.. Bir kölesin nihayetinde.. Özgürlüğe açlığın doymamış her geçen gün daha da acıkmışsın bir gün posan çıkınca rolün bitmiş hayat oyununda kapı önüne bırakılmış olacaksın.. Şimdi öyle eskisi gibi de değil ki.. Boynundan tutup bırakmıyorlar bir ev kedisi gibi.. Bütün sosyal hakların yok denecek hale gelmiş eşek adasına atılır gibi atılmış olacaksın.. Çaresizlik umutsuzluk ölüme davetiye çıkarır.. Bu korku da direnmeyi öğretir insana..Keşke şöyle yapsaydım dersin.. Keşkeler değiştirmez sonucu.. Şimdi ütopyalar çıkar karşına.. Hayaller kurarsın bol bol.. Çölde serap görür gibi aldatırsın kendini.. Doyurursun hayallerinle özgürlük açlığını.. Kabullenirsin ulaşılmaz yeni hayatını.. Kolaylaştırırsın senden kurtulmak isteyenlerin planlarını.. Kendin başarılı olamasan bile başarılı kılarsın seni oyundan atan o yönetmeni.. Başarısızlıkların başarı hanesine yazılır artık.. Sen zaten yolun sonundasın.. Hiç olmassa kırdıgın döktüğün parçaladıgın kim varsa birazcık ahde vefa duygun varsa gidip vedalaşayım bari dersiniz, dersinizde hayat oyununa yenik düşmüş veda zamanı gelmiştir yani kısaca yolun sonuna gelmişsinizdir. Hayat oyununu üzerinize oynamış ve perde kapanmıştır artık. Salon boşalmış ve perde kapanmıştır The ent ve son. Sevgilerimi sunuyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326