İş İnsanı Fatih Ölmez’den Bayram Mesajı

Mali Müşavir ve İş İnsanı Fatih Ölmez, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İş İnsanı Fatih Ölmez’den Bayram Mesajı

İş İnsanı Fatih Ölmez’den Bayram Mesajı

Mali Müşavir ve İş İnsanı Fatih Ölmez, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

01 Mayıs 2022 Pazar 13:59

Mesajında Ramazan Bayramının birlik beraberliği pekiştirmesini vurgulayan Ölmez şunları dile getirdi: “Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir.

Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Son iki yıldır bayramlarımız Covid-19 salgını dolayısıyla buruk geçiyordu. Ama vaka sayılarındaki düşüş ve iyileşmenin hızlandığı ortamda ellerin öpüldüğü, kucaklaşmanın dolu dolu yaşanacağı bir bayramı karşılamanın sevinci içerisindeyiz. Tabi ki riskler her zaman devam ediyor. O yüzden herkes kişisel sağlığını korumaya devam etmeli.

Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize sağlık, huzur, refah ve mutluluk getirmesini diliyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın. Hepimizin bayramı mübarek olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326