İyi Parti Kahramanmaraş, basınla iftarda buluştu!

İYİ Parti Kahramanmaraş İl teşkilatı, düzenlenen iftar programında basın mensuplarını konuk etti.

İyi Parti Kahramanmaraş, basınla iftarda buluştu!

İyi Parti Kahramanmaraş, basınla iftarda buluştu!

İYİ Parti Kahramanmaraş İl teşkilatı, düzenlenen iftar programında basın mensuplarını konuk etti.

28 Nisan 2022 Perşembe 15:38

İYİ Parti, İl Basın ve Medya Başkanı İram Kazancı’nın İl Başkanlığı bünyesinde organize ettiği İftar Programı samimim bir ortamda gerçekleşti.

İl Başkanı Ahmet Çabukel, iftar sonrası basın mensuplarıyla sohbet etti.

İftarla ilgili partiden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

“Basınımızın içten sordukları sorulara başkanımızın cevapları iktidar yolundaki kararlılığımızı bir kez daha ön plana çıkardır. Şuana kadar yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi veren başkanımız aynı zamanda İYİ Partimizin kamuoyu araştırma şirketleri tarafından periyodik olarak yukarı doğru nasıl çıktığımızı ve bu çıkışım devam ettiğinden bahsetti. Son donemde İl ve İl Yönetiminde bulunan başkanlıkların sahada sürekli çalışmalar yaptıklarından bahseden başkanımız etkinliklerimizin artarak devam ettiğini vurguladı. Özellikle çalışmalarında başarı gösteren ve programı organize eden İrem KAZANCI başkanımıza da teşekkürlerini bildirdi. İl Sosyal Medya Başkanı Sayın Hamdi ATLAMA ’da programda hazır bulunanlar arasında İYİ Partiyi temsil etmek için görevinde hazır bulundu.

Basın mensuplarının röportajlarının ve fotoğraf çekimlerinin ardından programımıza katılan ve bizi kırmayan güzide basınımızın ayrılmalarıyla son buldu.”

Son Güncelleme: 28.04.2022 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326