Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi hastalardan tam not alıyor!

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi, Sağlıkta Kalite Standartlarıyla hastalardan tam not alıyor.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi hastalardan tam not alıyor!

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi hastalardan tam not alıyor!

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi, Sağlıkta Kalite Standartlarıyla hastalardan tam not alıyor.

27 Ekim 2021 Çarşamba 11:32

İlk kez, 1948 yılında 50 yatak kapasitesiyle Yörük Selim mahallesinde hizmete giren hastane, bugün 7 hizmet binası, bin 40 yatağı, 210 polikliniği, 25 ameliyat odası, 178 yataklı yoğun bakım ünitesi, 35 yataklı hemodiyaliz ünitesi, anjiyo ünitesi, uyku laboratuvarı, yanık tedavi ünitesi, modern sterilizasyon ünitesi,tıbbı genetik laboratuvarı, diyabetik ayak ve yara bakım üniyesi gibi son teknolojiyle donatılmış birimleriyle Türkiye’nin ilk Şehir Hastanesi olmanın verdiği gururla şehrine ve bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Yılda 20 bin’in üzerinde ameliyat, 70 bin hasta yatışı ve yaklaşık 2 milyon poliklinik başvurusunun yapıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesi uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Kahramanmaraş merkezinde toplam 6 noktada kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi bölgenin en kapsamlı hastanesi olurken, hastane çalışanları canla başla hastaların tedavisi elinden gelen gayretleri gösteriyorlar. Hizmet noktasında özel hastaneleri aratmayan hastanede hijyen ve hasta bakımı da halkın takdirini topluyor.

Hastane, hijyen ve hasta bakımı noktasında da yüksek kalite standartlarına sahip.

Hasta yakınları tam not verdiği değerlendirmelerinde; Kliniklerde hastaların enfeksiyona açık olduğu bilinci ile hasta odalarını, koridorları, pencereleri büyük bir titizlikle temizleyen, hasta sağlığı açısından hijyene önem veren, her hastaya kendi hastasıymış gibi kibar ve nazik davranan hemşire ve personellere teşekkür ediyorlar.

Son Güncelleme: 27.10.2021 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326